Forretningsstyring

Hvordan engros bøker

Hvordan engros bøker

Video: DIY Kawaii notebook / Mini-bærbar Ideer for skolen 2024, Juli

Video: DIY Kawaii notebook / Mini-bærbar Ideer for skolen 2024, Juli
Anonim

Bokhandel er neste trinn i bokhandlerbransjen etter detaljhandel. Forfattere er også interessert i muligheten til å selge verkene sine i bulk, spesielt nybegynnere og lite kjente. Og hvis gründere allerede har forbindelser og forretningsresultater, synes grossistsalg av kreasjoner å være en umulig oppgave for forfattere.

Image

Bruksanvisning

1

Kontakt forlaget der bøkene ble skrevet ut for å få hjelp. Tilstedeværelsen av etablerte forbindelser med grossister og forhandlere av bøker gjør det mulig for forlaget å løse problemet med engrosalg ganske raskt og effektivt. Erfaringen viser at det er enklest for en forfatter å trykke bøker for egen regning å selge dem gjennom et forlag.

2

Vær oppmerksom på at hvis du er en privatperson, vil engros uten formidlere være vanskelig. Dette skyldes særegenhetene ved organiseringen av bokhandelen i vårt land, samt kompleksiteten i regnskapsrapportering i tilfelle samhandling mellom en juridisk enhet og en person. Derfor bør du vurdere muligheten til å registrere en juridisk enhet i ditt navn.

3

Ikke glem at når du søker om hjelp til engros salg av bøker til et forlag, vil du bli pålagt å samtykke til betingelsene som er foreslått for deg. Som regel forhandles de personlig i hvert tilfelle. Utgiveren vil ta deler av inntektene fra salget mot betaling for tjenestene som leveres. Og dette vil være en betydelig prosentandel, fordi han vil måtte bære kostnadene for lagring, transport og andre.

4

Kontakt representanter for grossistfirmaer. Av ovennevnte grunner tar imidlertid engrosfirma sjelden bøker for salg fra en privatperson, med mindre partiet er veldig stort. I tillegg vil betegnelsen for salg av varer være ganske lang. For eksempel forventes mottak av bøker i butikkhyllene bare om 1-1, 5 måneder etter overføring til et grossistfirma. Og betalingen av partiet vil ankomme først etter implementering av dem i detaljhandelssteder.

5

Forsøk å etablere et engrosalg via Internett. Men husk samtidig at store nettbutikker jobber med de samme grossistleverandørene som vanlige detaljhandelsselskaper. Derfor vil deres logistikktjeneste ikke godta varer for salg fra en person. Ta kontakt med små og mellomstore nettsteder som spesialiserer seg på å selge bøker.

6

Lag din egen webside for engros- og detaljhandelbøker. I dag er det ikke en vanskelig oppgave å skape en god ressurs, og effektiviteten til en slik handelsmetode er høy. I tillegg kan mange firmaer og private spesialister, for en moderat avgift, hjelpe til med å opprette og markedsføre nettstedet.

Anbefalt