administrasjon

Hvordan organisere folk

Hvordan organisere folk

Video: Grunnleggende organisering 2024, Juli

Video: Grunnleggende organisering 2024, Juli
Anonim

Det viktigste i virksomheten er ikke bare å sette seg mål og oppfylle dem. Siden du ikke jobber med oppgavene dine alene, er det veldig viktig å organisere folk som er innleverte. For å gjøre dette, må du interessere dem med alle tilgjengelige midler.

Image

Bruksanvisning

1

De færreste ønsker å jobbe hardt og uselvisk, og innse at han jobber for noen andre. Lederens første oppgave er å koble selskapets velstand, inntektsnivået og trivselen og lønnsnivået til de ansatte. I dette tilfellet, når materielle insentiver og karrierevekst direkte avhenger av arbeidskvaliteten og pliktoppfyllelse av plikter, vil dine ansatte ha et ønske om å jobbe mer og bedre.

2

For å organisere et team må du ikke eliminere ansatte fra å løse lederproblemer. Selvfølgelig vil de endelige beslutningene tas av deg, og bare du vil være helt ansvarlig for dem, inkludert materiale. Men tiltrekk spesialister, hold produksjonsmøter, lytt til meningene til alle som har noe å si. Når ansatte vet at de lytter til sin mening og tar den med i betraktningen når de tar en beslutning, vil dette øke deres selvtillit og vil også få dem til å føle seg ansvarlige for å utføre vanlige oppgaver.

3

Forklar til ansatte på bakgrunn av hvilken en beslutning ble tatt. Når de forstår og forstår den økonomiske strategien til selskapet, vil de bevisst utføre oppgavene som er tildelt hver. Ser de et spesifikt mål og veien det kan oppnås, vil de jobbe med glede og entusiasme.

4

Kommuniser med ansatte. Gjennomføre "flyers" og planlegge møter, koordinere arbeidet med dem, lytte til rapporter, oppsummere, analysere feil. Hver av de ansatte skal se et tydelig bilde av arbeidet som utføres. Og sørg for å kontrollere alle. Ingenting organiserer så mye som behovet for å rapportere, derfor bør slike møter gjennomføres så ofte som mulig.

5

Motivasjonsmekanismen lar deg organisere og samle ethvert team. Bruk metoder for materielle insentiver og stimuler de som virkelig fortjener det. Hvis du jobbet alene, og den som berømmer sjefen fikk en stor bonus, risikerer du å fraråde arbeidstakere å ville jobbe godt. Vær rettferdig når du fordeler belønninger og kontante belønninger.

Anbefalt