Typer aktiviteter

Slik åpner du en taxisendingstjeneste

Slik åpner du en taxisendingstjeneste
Anonim

Hvis du bestemmer deg for å åpne en taxisendingstjeneste, har du to alternativer. Den første er med biler som eies av organisasjonen. Dette er en mer kompleks og kostbar metode. Det andre er å åpne bare kontrollrommet og motta sjåfører med sine egne biler. Dette er en enklere og raskere metode med minst mulig risiko. Mange gründere har nylig valgt det.

Image

Du trenger det

  • -program for arbeid med ordrer;

  • -program for arbeidet med sjåfører;

  • en forutsetning;

  • - hytter for utsendere;

  • -Computers;

  • -Phones;

  • videoovervåking.

Bruksanvisning

1

Åpne et selskap. Det er bedre å registrere en nødsituasjon som gir informasjonstjenester. Skriv ned så mange forskjellige aktiviteter som mulig i organisasjonens charter. Dette kan være nødvendig hvis ideen din med kontrollrommet ikke bærer frukt eller for å utvide listen over leverte tjenester.

2

Bestem deg for hvilket program ordrer vil bli akseptert. Valget deres er ganske stort, det er ikke nødvendig å kontakte programmerere og bestille skrivingen. Dette programmet skal vise all nødvendig informasjon. Datoen for samtalen, kostnadene for bestillingen, ruten, tidspunktet for ankomst av bilen, operatøren som godtok bestillingen, sjåføren som fullførte ordren, bilens merke og mye mer. Test flere programalternativer før du legger deg til et.

3

Det ville være bedre hvis programmet vil fordele ordrer mellom drivere og sende SMS-varsler til klienten. Programmet trenger ikke å være komplisert. Fordel rettighetene til å jobbe i det for forskjellige ansatte. For eksempel skal en koordinator ikke ha rett til å endre en utført ordre. Men situasjonene er forskjellige. Derfor, for en eller to ansatte, må alle handlinger være tillatt.

4

Ikke bruk walkie-talkies, det er ulønnsomt og upraktisk. Velg og kjøp et program for drivere der de kan jobbe. Dette programmet må installeres på en mobiltelefon. I den må sjåførene utføre flere grunnleggende handlinger. Gå på linjen, merk på punktet, bekreft ordren, jobb med den, gå av linjen. Med dette programmet sparer du mye tid og penger.

5

Hent et kontor og utstyr det for arbeid. Ett rom skal være for utsendere. Hvis du planlegger å utvikle en virksomhet, gjør den stor, installer separate messer for utsendere. Ta en telefonlinje til hver. Det er bra hvis du kan installere videoovervåking. I fremtiden vil dette hjelpe deg med å kontrollere arbeidet deres.

6

Ansett ansatte. Selv for en ekspedisjonstjeneste uten din egen flåte, trenger du noen ansatte. Sørg for å ansette en regnskapsfører, så kan du komme. Godta sjefen for ekspedisjonstjenesten, en ansatt i personalavdelingen, en markedsfører, en ansatt for å jobbe med sjåfører, en systemadministrator. Regissørens funksjon først gjøres bedre uavhengig.

7

For første gang kan du ta totalt 4 utsendere. Inviter folk uten arbeidserfaring til et intervju og lær dem selv. Gjør 4 skift, en person per skift. Gjør dem til en skiftplan. Lær deg hvordan du jobber med programmet.

8

Legg ut stillingsannonser for sjåfører med private biler. For første gang er det bedre å lage milde forhold. For eksempel en liten prosentandel for hver utførte ordre. Nå kan du ikke gi dem arbeid, så det er bedre å ikke tildele en daglig eller ukentlig avgift. Inngå en formell kontrakt med driverne om levering av informative tjenester. Last ned programmet på telefonen deres og lær hvordan du bruker det.

9

Bestem tariffene. Til å begynne med skulle de være lave. Begynn å annonsere om drosjer. Det er bedre å velge enkle og rimelige alternativer. For eksempel annonsering på Internett, distribusjon av rabattkuponger eller flygeblad.

10

Forvent ikke overskudd de første månedene. Drosjevirksomheten er veldig spesifikk. I beste fall vil du etter 5-6 måneder kunne nå selvforsyningsnivået. Øk volumet på reklame og arbeid med drivere. Hvis de ikke betjener kundene godt, vil antallet bestillinger ikke øke. Forbedre kvaliteten på tjenestene hver måned. Det er bedre å tiltrekke seg kunder med dette, og ikke dumping eller gratis turer.

Vær oppmerksom

I denne typen aktiviteter er konkurransen veldig stor. Se etter tilleggstjenester som ikke er standard for kunder, og prøv å gi original og minneverdig reklame.

Nyttige råd

Overvåke arbeidet med ekspeditører og sjåfører nøye. Antall faste kunder i en taxi avhenger av dem.

Forretningsplan for åpning av en ekspedisjonstjeneste

Anbefalt