virksomhet

Slik åpner du et logopedisk rom

Slik åpner du et logopedisk rom

Video: Toy Master's Escape Room Challenge 2024, Juli

Video: Toy Master's Escape Room Challenge 2024, Juli
Anonim

Nylig har antall barn med behov for logopedtjenester økt. Derfor er åpningen av et logopedisk rom en veldig relevant og lovende virksomhet. Hvis du tenker gjennom alle detaljene og kommer til poenget grundig, kan du stole på et godt overskudd.

Image

Bruksanvisning

1

Lag først en forretningsplan. Vurder kommende utgifter og legg til mottatt beløp 15-20%.

2

Registrer en individuell arbeidsentreprenørvirksomhet (IP).

3

Når dokumentene er klare, kan du begynne å lete etter et rom for ditt eget kontor. Se etter et rom på kontorsentre, skoler, barns utviklingssentre, etc. Husk at kontoret skal være et praktisk sted, innen gangavstand fra metro eller offentlig transport. Det er ønskelig at det ikke ligger høyere enn 2 etasjer, ellers skal bygningen ha en heis.

4

For individuelle leksjoner er et rom på 20-25 kvadratmeter egnet for deg. Etter at du har inngått en avtale med utleier, må du utstyre den. Kjøp et bord, flere stoler, et speil, en bokhylle for lærebøker, en datamaskin eller bærbar PC, som er nødvendige for å lære leker og manualer.

5

Bestem hvor barnets foreldre skal være i klassen. Du kan invitere dem til å vente i lobbyen eller direkte på kontoret. I dette tilfellet, kjøp ekstra stoler eller lenestoler.

6

Velg klassetimer. Det er mer praktisk for mange foreldre å ta barna sine til læreren på ettermiddagen. For å tiltrekke flere kunder må du erklære rabatter på klasser om morgenen. På dagtid, når mange førskolebarn sover, kan du ta skolebarn eller samle deg med voksne. Jobb på lørdager, ettersom noen foreldre har muligheten til å ta barna sine med på klasser bare i helgene.

7

Tenk på hvordan du vil se etter kunder. Effektive annonseringsmetoder inkluderer å legge ut kunngjøringer ved døråpninger, informasjonsflyter i barnehager, klinikker og medisinske sentre der det ikke er spesialister på taleforstyrrelser. Annonser tjenestene dine på nettsteder og fora for foreldre. Gi beskjed til alle vennene dine om at du starter en privat praksis.

8

Hvis det er mulig, opprett din egen webside. Dette kan være et visittkortsted. Hovedsaken er at den har omfattende informasjon om deg og dine aktiviteter.

9

Å leie et rom vil koste deg 15 000 rubler i måneden. Du vil bruke fra 40 000 rubler på kjøp av møbler, en datamaskin og læremidler. Annonsering i form av trykt materiale vil koste 4000-5000 rubler.

10

Gjennomsnittlig kostnad for en halvtime individuell leksjon med en logoped er fra 800 rubler, og tilbakebetalingsperioden for investeringer i denne virksomheten avhenger direkte av antall studenter.

logopedisk kontor åpent

Anbefalt