Typer aktiviteter

Slik åpner du en kvinneklesbutikk

Slik åpner du en kvinneklesbutikk
Anonim

Å åpne en dameklesbutikk og lykkes er både enkelt og vanskelig. På den ene siden hvor mange kvinner som har så mange smaker, så nesten hver butikk vil finne sine kunder. På den annen side er dette en seriøs virksomhet, i den første vil han måtte overgi seg i 16-18 timer om dagen, være alltid oppdatert med alle motenyheter, overvåke varesortimentet i store nettverk, etc. Hvis du er klar for dette, vil det være en god forretningsidé for deg å åpne en dameklesbutikk.

Image

Bruksanvisning

1

Når du åpner en dameklesbutikk, er det viktig å huske at hovedkonkurrentene dine er store kjøpesentre. De har mange merkede seksjoner, det er et stort utvalg, men hvis du ser nøye, kan du forstå at mange seksjoner likner hverandre. Følgelig vil en kvinneklesbutikk være vellykket hvis du finner din nisje. For eksempel har nesten alle kjøpesentre klesbutikker for kvinner, både unge og modne, både premium og økonomi, men det er ikke alltid spesialiserte butikker for kveldsklær, forretningsklær, etc.

2

En viktig faktor for å åpne en dameklesbutikk er beliggenheten. For det første skal det være på et iøynefallende sted, der mange bor eller går. For det andre er det nødvendig å ta hensyn til gjennomsnittlig inntekt for befolkningen i visse områder: det gir ingen mening å åpne en kostbar kontorklesbutikk i et gammelt soveområde. Du kan gjøre et vågalt trekk på noen måter og åpne butikken din i nærheten av et stort kjøpesenter, hvis du er sikker på at den ikke har en slik butikk. Da vil folk, skuffet over valget av et kjøpesenter, komme til deg: i alle fall dro de på shopping.

3

Mye vil avhenge av personalet du ansetter. I den innledende fasen vil en liten butikk trenge 1-2 selgere. Muligheten til å selge og høflighet er avgjørende når det gjelder valg av personell: Kjøpere kan huske butikken der de ble lurt, og ikke lenger dra dit. og fortell vennene dine om det. Selgerens lønn skal bestå av en fast del (lønn) og en variabel (prosentandel av salget).

4

Når du åpner en kvinneklesbutikk, er det viktig å ikke glemme reklame. Reklame har to hovedmål:

1. Gi informasjon om den nye butikken.

2. overbevise om at butikken din er bedre enn konkurrentene.

Annonseringsmetodene kan være hvilken som helst - det avhenger av lommeboka og fantasien din. Det er viktig at reklamekampanjen er konsekvent og påvirker målgruppen din, være interessant for henne. For eksempel gir det ingen mening å dele ut løpesedler-invitasjoner til en billig dameklesbutikk ved inngangen til MGIMO.

5

Ikke glem at virksomheten ved lov må være registrert. Derfor må du som eier av butikken registrere deg som en individuell gründer eller opprette en juridisk enhet (LLC).

6

Åpne en kvinneklesbutikk er generelt en lønnsom virksomhet, men ikke billig: du må kjøpe varer, leie et rom på et praktisk sted, bruke penger på reklame, ikke glem lønnen til selgere … Generelt, å ha mindre enn en halv million rubler, åpne en butikk, sannsynligvis for tidlig. Du kan imidlertid alltid starte med en nettbutikk - åpningen vil koste flere ganger billigere.

Anbefalt