Typer aktiviteter

Slik åpner du en liten klesbutikk

Slik åpner du en liten klesbutikk

Video: Nora starter bedrift (enkeltpersonforetak) 2024, Juli

Video: Nora starter bedrift (enkeltpersonforetak) 2024, Juli
Anonim

Klesmarkedet i dag er ikke bare delt mellom store forhandlere, men også overmettet med mange små utsalg. Imidlertid er potensialet fortsatt stort. Tydelig posisjonering, arbeidstid for et vanlig klientell, utmerket utvalg: under en rekke forhold vil til og med en liten butikk gi gode inntekter.

Image

Du trenger det

  • - startkapital;

  • - lokaler;

  • - handelsutstyr;

  • - dekorelementer.

Bruksanvisning

1

Start med markedsundersøkelser. Hvis du ikke kan ty til profesjonelle tjenester, gjør en eksplisitt analyse på egen hånd. Gå rundt i de nærliggende butikkene, bla gjennom sortimentet, varemerker, husk å skrive ned prisene for hovedkategoriene.

2

Forsøk å velge den minst utviklede retningen basert på arbeidet som er gjort. Tydelig posisjonering vil hjelpe deg å danne din egen utviklingsstrategi og skille deg ut fra konkurransen. Ikke prøv å nå så mange potensielle kunder som mulig: det er mye bedre hvis en smal, men stabil krets av kunder stadig vil komme til deg.

3

Velg et rom for jobb. Jo mer vellykket stedet, jo mindre penger vil du bruke på promoteringen. Det kan være en liten butikk i et kjøpesenter, eller et eget rom i en travel gate.

4

Design et fengende butikkdesign. Lys stil kan skapes ved hjelp av gjennomtenkte belysningsløsninger, riktige fargekombinasjoner og interessant tilbehør. Forsøk å gjøre atmosfæren i butikken behagelig. Poufs, speil, drinker, motemagasiner, leker for barn til kunder: det er mange måter å gjøre kunden til å være i butikken så behagelig som mulig.

5

Plukk ut sortimentet. Hvis du jobber med flere merker, må du sørge for at kolleksjonene er designet i samme stilistiske nøkkel. Ikke glem tilbehør: De vil ikke ta mye plass i butikklokalet, og kundene dine vil kunne plukke opp et fullverdig bilde. Følg den valgte posisjonsretningen når du danner sortimentet.

6

Lag et system for effektiv interaksjon med vanlige kunder. Legg inn sparekort eller rabattkort, informer kundene om kampanjer og salg. Du kan til og med bli venn med noen av kundene: takket være dem vil strømmen av besøkende i butikken din øke.

Anbefalt