virksomhet

Hvordan få SRO-sertifikat innen bygg

Hvordan få SRO-sertifikat innen bygg

Video: Memory, Explained | FULL EPISODE | Vox + Netflix 2024, Juli

Video: Memory, Explained | FULL EPISODE | Vox + Netflix 2024, Juli
Anonim

Attesten til en selvregulerende organisasjon innen bygging i dag er et obligatorisk dokument for enhver byggeorganisasjon som driver med bygging, gjenoppbygging eller større reparasjoner. Å være en inngangsbillett til byggemarkedet, indikerer sertifikatet for opptak til SRO samtidig at selskapet tilhører en profesjonell forening der det er standarder, krav til utførelse av arbeid, samt kontrollarrangementer.

Image

Du trenger det

  • - Liste over SRO med kontakter av enheter og adresser til offisielle nettsteder;

  • - En pakke med dokumenter, som oftest inkluderer: en kopi av organisasjonens charter, en kopi av ordren om utnevnelse av en leder, en beslutning fra den konstituerende forsamlingen om å ta en beslutning om innreise, bemanning osv. (Sammensetningen av en pakke med dokumenter for innreise kan variere litt fra hver SRO).

Bruksanvisning

1

Identifiser markedssegmentet som selskapet vil kvalifisere for ved mottak av et SRO-godkjenningsbevis. Avhengig av hvilke typer arbeid som søknaden vil bli utstedt for, kan kravene til selskapet avvike i antall spesialister med høyere teknisk utdanning i staten, volumet av materiale og teknisk base, etc. Det endelige volumet av arbeidstyper påvirker også de vanlige medlemskontingentene som selskapet må vil betale i SRO, derfor er det bedre å nekte unødvendige aktivitetslinjer.

2

Velg flere SRO-er som er best egnet for fordypning, geografisk beliggenhet og andre faktorer. Informasjon om dem finner du på nettstedet til Landsforeningen for byggherrer. Det må huskes at det å bli medlem av en SRO ikke bare lover mottak av et opptaksbevis, men også muligheten til å bli medlem av den profesjonelle foreningen for byggorganisasjoner. Derfor, sammen med økonomiske fordeler, bør man ta hensyn til omdømme, arbeidserfaring og god tro på konstruksjonen SRO.

3

Finn ut hvor mange SRO-bidrag som skal kreves for innreise: engang (noen SRO har nektet dem), et bidrag til et kompensasjonsfond (bestemt i samsvar med den russiske føderasjons byplan for kode) og et vanlig medlemskontingent. All denne informasjonen skal publiseres på SROs offisielle nettsteder.

4

Lær de interne standardene og medlemsreglene for hver SRO. Denne informasjonen skal også publiseres på de offisielle nettstedene til organisasjoner. I denne saken foretrekker selskaper ofte preferanser til spesialiserte selvregulerende organisasjoner som forener medlemmer innen virksomhetsområder: olje- og gassektoren, veibygging, etc. Slike SROer, i tillegg til å overholde alle gjeldende regler og forskrifter, krever at medlemmene deres standardiserer interne standarder som gjelder for alle medlemmer.

5

Forbered en pakke med dokumenter for registrering. Oftest er potensielle medlemmer av SRO pålagt å gi kopier av charteret og ordren om utnevnelse av sjefen. Avgjørelsen om å bli medlem av en bestemt SRO tas av møtet med gründerne, en kopi av protokollen som også må legges inn i pakken med dokumenter for innreise. Malingsapplikasjoner er tilgjengelige på SROs nettsted eller er tilgjengelige på forespørsel fra enheten. Etter behandlingen av de innsendte dokumentene fra SROs kontroll- og kollegiale instanser tas en beslutning etter søknad om innreise, og i tilfelle av et positivt svar, utstedes et opptaksbevis.

Vær oppmerksom

Du må studere informasjon om SROer ikke bare på det offisielle nettstedet, men også på oppslagstavler og spesialiserte fora på Internett som inneholder mest objektiv informasjon.

Nyttige råd

Det er viktig å huske at SRO-godkjenningsbeviset er gyldig i hele Russland og utstedes på ubestemt tid.

Anbefalt