virksomhet

Slik selger du fliser

Slik selger du fliser

Video: Raimondi, markedets mest solgte system for nivellering av fliser selges hos Flisekompaniet 2024, Juli

Video: Raimondi, markedets mest solgte system for nivellering av fliser selges hos Flisekompaniet 2024, Juli
Anonim

Å selge fliser er veldig lønnsomt. Den store vektleggingen av interiørdesign og individualiteten til moderne fliser gir forbrukerne større fleksibilitet når det gjelder valg av vegg- og gulvbelegg.

Image

Du trenger det

  • - Fliser;

  • - lisens;

  • - rom.

Bruksanvisning

1

Lær så mye du kan om fliser og bruken av dem. Keramiske fliser brukes på bad, og kan også dekorere veggene på kjøkkenet. Naturstein er mye dyrere enn keramikk. Mange kunder foretrekker materialer i form av eksklusiv onyx eller marmor til leilighetene sine. Granitt kan gi kjøkkenet et kornete utseende, mens importerte fliser med en unik design kan brukes i alle rom. Du kan velge modeller i form av glassmosaikk og til og med baller.

2

Vurder prisklassen på varer og tjenester. Fliseleverandører kan tilby flere grunnleggende alternativer blant hundrevis av forskjellige typer. Hvis du har et talent for design og evnen til å lytte til kundenes ønsker, bør ikke problemer med å velge det beste materialet for pris og kvalitet oppstå.

3

Velg et sted å gjøre forretninger. Lei plassen du trenger i forretningsområdet. En familieorientert forstad vil også være et godt grunnlag for en bærekraftig virksomhet. Hvis du vil åpne en salong for å vise frem flisemodellene dine eller et lager med en butikk, kan du slutte å leie et rom i et stort kjøpesenter. Hvis du foretrekker å forholde deg til entreprenører og grossister, så bosette deg nær industriområdet.

4

Fordel ansvarsforholdene til selskapet ditt. Tenk på om du begrenser deg til å bare selge fliser, eller om å installere fliser til kunder også vil være en del av tjenestene dine. Avhengig av valgt aktivitetsretning, komme med interessant reklame og plasser den i de aktuelle delene av avisannonser.

5

Ansett det nødvendige antall arbeidere for å installere flisene. Hvis du tilbyr profesjonelle installasjonstjenester, må du sørge for at dine ansatte har erfaring med å legge fliser og følg alle nødvendige tiltak under vedlikehold.

Interessante forretningsidéer.

Anbefalt