Forretningsstyring

Hvordan selge programvare

Hvordan selge programvare

Video: Superenkelt å selge med Hjemlevering på Bookis 2024, Juli

Video: Superenkelt å selge med Hjemlevering på Bookis 2024, Juli
Anonim

De fleste private brukere som bruker programvaren bruker piratkopierte versjoner. Nylig har en mod for lisensiert programvare dukket opp og fortsetter å vokse - det anses for å være en regel for god smak å ha et lisensiert produkt, og ikke en hacket versjon. Situasjonen med juridiske personer er grunnleggende annerledes - de har ikke noe annet valg enn å kjøpe lisensiert programvare. Det er de som er målgruppen din.

Image

Bruksanvisning

1

Identifiser målgruppen din mellom juridiske personer. Dette er alle selskapene som bruken av programvaren din er nødvendig for hverdagen. Lag en liste over potensielle kunder med kommentarer til spesifikasjonen av den nødvendige programvaren.

2

Begynn å ringe. Ikke tilbud klienten til å kjøpe programvaren umiddelbart, foreslå at de prøver prøveversjonen slik at de kan finne ut av det, for det første, innen flere datamaskiner eller i en avdeling. Ha et gratis treningsseminar om hvordan du bruker programvaren din.

3

Gi testteamet teknisk support. Rådgi dem om spørsmål, foreslå de enkleste metodene for å løse problemer. Forklar absolutt alt som interesserer dem. Vær tålmodig. Husk at hele avtalen avhenger av hvor mye disse menneskene liker programvareproduktet ditt. I tilfelle du gir tilstrekkelig støtte, vil selv den mest komplekse programvareløsningen være enkel å selge.

4

Tildel tiden som trengs for å ta en beslutning. Ikke forsink beslutningen, men ikke hast. Gjør en reservasjon i forkant av tidspunktet for å ta avgjørelsen, den må være på datoen senest den siste dagen i prøveperioden. Saken er at uten din tekniske støtte vil programvareproduktet virke komplisert for brukere, og de kan ombestemme seg. Ikke la dette være.

Anbefalt