virksomhet

Hvordan produsere plastvinduer

Hvordan produsere plastvinduer

Video: Sådan minimerer du dug og kondens på vinduet 2024, Juli

Video: Sådan minimerer du dug og kondens på vinduet 2024, Juli
Anonim

Nå er vinduer fra PVC-profiler i nesten hver leilighet. Dette skyldes det faktum at doble vinduer av plast har god lydisolasjon, beskyttelse mot temperatur og vindforandringer. Med riktig organisering av produksjonen, kan virksomheten med å produsere plastvinduer være en lønnsom løsning.

Image

Du trenger det

  • - en sag med en skive for skjæring av metall;

  • - enhodet gjæringssag;

  • - maskin for fresing;

  • - elektrisk drill;

  • - kopimaskin;

  • - sveisemaskin;

  • - et stativ for montering av doble vinduer.

Bruksanvisning

1

Kutt først armeringsprofilen. For å gjøre dette, bruk spesialsager med kniver for å skjære metall. Klipp armeringsprofilen i rette vinkler.

2

Deretter kutter du PVC-profilen med en enkelthodet eller tohodet gjæringssag. Påleggsprofiler er kuttet i en vinkel på 90 grader, med en margin på hver side på opptil 6 mm. Profilene til kassen og rammenprofilene er kuttet i en vinkel på 45 grader på begge sider, med en margin på 5-6 mm for sveising.

3

I neste trinn lager du hull for å drenere vann fra det doble vinduet, som følge av kondens. Dette kan gjøres på en spesiell fresemaskin eller ved bruk av en elektrisk bore med en 5 mm bor boret på en spesiell måte. Gjør sporene til avløpshullene ikke mer enn 25 mm i lengde.

4

For å styrke utformingen av vinduet, sett metallprofilen inn i plasten og fest med skruer. Blås profilen med trykkluft.

5

Lag hull i profilen for beslag (låser, håndtak osv.) Med en kopimaskin. Deretter behandler du endene på imposten og genseren som skiller glasset.

6

Neste trinn er å sveise arbeidsdelene i en struktur. Dette gjøres på en sveisemaskin ved en knivstemperatur for sveising 250 grader. Sømmen skal være hvit og jevn.

7

Sett inn håndtak, låser og belastninger, gummipakninger. Koble til rammen og rammen, installer et vindu med doble vinduer. Sett putene for det doble vinduet så tett som mulig, slik at det doble vinduet og rammen danner en stiv struktur, ellers vil strukturen synke. Skjær glassperlen - elementet som fikser glasset i rammen.

8

Etter at du har justert vingene og festet kvalitetskontrollen av produktet, kan vindusstrukturen installeres.

Anbefalt