budsjettering

Hvordan beregne trender

Hvordan beregne trender

Video: Game Theory: Mer enn fidgetspinnere -- Hvordan starte en YouTube-trend 2024, Juli

Video: Game Theory: Mer enn fidgetspinnere -- Hvordan starte en YouTube-trend 2024, Juli
Anonim

For å følge med på utviklingen i finansmarkedet, samt for å forutse endringer i disse hendelsene, må du kunne spore økonomiske trender. En kompetent markedsanalyse lar oss forutsi endringer i forholdet mellom tilbud og etterspørsel, og i mange andre aspekter av finansiell aktivitet, og dette kan gi betydelig hjelp til investorer og forretningsmenn.

Image

Bruksanvisning

1

For å vurdere markedstrender, må du overvåke fall og stigninger i markedet, samt deres ensartede horisontale bevegelse, noe som indikerer mellomperioder, særegne pauser som er viktige for videre markedsbevegelser. Det er retningen for markedsbevegelse som kalles trenden, og trender er delt inn i hoved-, sekundær- og kortsiktig.

2

Hvis hovedtrenden varer fra seks måneder til flere år, og den langsiktige trenden blir oftest tatt med i beregningen av finansanalytikere, varer sekundærtrenden en til seks måneder, og den er ikke mindre viktig, da den korrigerer den viktigste. Den kortsiktige trenden korrigerer gjennomsnittstrenden og er viktig for handelsmenn, ikke investorer.

3

Den beste måten å studere markedstrender er å bygge en enkel trendlinje. Bruk trendlinjen til å bestemme vinkelen på trenden, stigende og synkende linjer. Tegn en stigende linje under kontinuerlig voksende lavt antall tilbakeslag, og tegne en synkende linje over etterfølgende fallende markedstopper.

4

Sett for hver linje to punkter som den vil passere gjennom.

5

Test trendlinjen på den reelle markedsposisjonen så ofte som mulig, slik at den blir mer tungtveiende og effektiv, og resultatene er så nær den reelle situasjonen som mulig.

6

Tegn flere streker på oversiktene - i noen tilfeller er noen linjer falske, og derfor er det nødvendig å tegne nye om og om igjen for å bestemme kortsiktige og langsiktige trender.

Anbefalt