Forretningsstyring

Hvordan handle aksjemarkeder

Hvordan handle aksjemarkeder

Video: Aksjer og fond for nybegynnere - 10 ting du må vite 2024, Juli

Video: Aksjer og fond for nybegynnere - 10 ting du må vite 2024, Juli
Anonim

Å tjene penger på forskjellen i valutaer og transaksjoner ved kjøp og salg av verdipapirer blir en viss måte. Litterære og intellektuelt utviklede mennesker minst en gang, men har prøvd seg i rollen som handelsmann. Handel med aksjemarkeder er absolutt interessant, men det krever seriøs opplæring og dybdekunnskap, ikke bare og ikke så mye innen finansfeltet.

Image

Bruksanvisning

1

Enhver investor som kan utføre operasjoner i aksjemarkedet, kan kontakte selskapet som tilbyr meglingstjenester. Etter å ha inngått en avtale med et meglerfirma, kjøper eller selger en megler på dine vegne verdipapirer på en børs eller plattform som er spesielt designet for handel med verdipapirer; gir overskudd fra verdipapirhandelsoperasjoner, samt utbytte som skyldes deg; gir nødvendig informasjon og en rapport om gjennomføringen av hver av dine ordre om å kjøpe eller selge verdipapirer. Dette er kanskje en av de tryggeste måtene å spille på verdipapirmarkedet. Hvis du bestemmer deg for å drive virksomhet selv - registrer deg på en praktisk handelsplattform. Sett inn det autoriserte beløpet på kontoen og begynn å handle.

2

Gjør avtaler for en periode på tre uker til tre måneder.

Med en oppadgående trend i kortsiktige prisfall - kjøp, og med en nedgang i kortsiktige vekster (vekkelser) - selg.

Lukk ulønnsomme stillinger i tide, og hold lønnsomme stillinger så lenge som mulig.

3

Bruk og plasser riktig ordrer - beskyttende stopp-tap for å unngå uberettigede tap og optimalisere din handelstaktikk. Tenk på strategien din for å jobbe i markedet og hold deg til denne strategien når du handler. Ta hensyn til prinsippene for effektiv pengestyring når du handler på aksjemarkeder. Når du analyserer og studerer situasjonen, følg fra den langsiktige trenden med analyse til den kortsiktige trenden (diagram).

4

Når du legger til stillinger, kan du prøve å følge følgende regler: - på hvert påfølgende nivå skal antall stillinger være mindre enn på det forrige; - aldri legge til å miste posisjoner. Følg taktikken til lønnsomme posisjoner; - plasser stopptapet så nær prisen som mulig på den underliggende eiendelen, der opsjonsposisjonen verken er lønnsom eller ulønnsom (break-even level).- Lukk først ulønnsomme posisjoner, og deretter lønnsomme.

5

For å få en mer nøyaktig bestemmelse av øyeblikket for inn- og utreise fra markedet, bruk handelsdiagrammene for den aktuelle dagen (intraday). Prøv å ikke lytte til stemmen og rådene fra eksperter, som er fylt med pressen, spesielt ikke stol på intuisjon og verdslig visdom.

Anbefalt