Forretningsstyring

Hvordan handle øl

Hvordan handle øl

Video: Hvordan brygger man øl i balance? | Svaneke Bryghus | Bornholm 2024, Juli

Video: Hvordan brygger man øl i balance? | Svaneke Bryghus | Bornholm 2024, Juli
Anonim

En fatølbutikk er en god type virksomhet for en nybegynnere, ettersom den ikke krever store startkostnader eller lang erfaring. Fem hundre tusen rubler vil være nok til å leie en butikklokale og kjøpe kommersielt utstyr for lansering. Imidlertid vil de lønne seg bare hvis du har tenkt gjennom ølsalgstrategien din grundig nok.

Image

Du trenger det

  • - et rom med et område på 20-50m2;

  • - sertifikat for registrering av IP, tillatelser;

  • - en avtale med en eller flere leverandører av øl;

  • - et sett utstyr for salg av fatøl;

  • - skift selger.

Bruksanvisning

1

Prøv å forestille deg et sted der salget av fatøl garantert vil være lønnsomt. Som praksis viser, er trekkøl ikke veldig etterspurt på de mest livlige og overfylte stedene - de kjøper det for å drikke sakte og ikke mens du er på farten, som flaskeøl. Derfor er det beste alternativet for deg å åpne en levende ølbutikk i et tett befolket område av byen.

2

Se etter et område til leie på passende sted - et par titalls kvadratmeter vil være nok. Signer en leieavtale ved å registrere deg som individuell gründer. Nå gjenstår saken med tillatelse fra handelsavdelingen for den lokale administrasjonen, tillatelsene fra Federal Service for Supervision of Consumer Rights Protection and Human Welfare and Fire Inspection.

3

Arranger med en eller flere ølleverandører - produsenter eller grossistdistributører i ditt område. Hele den videre organiseringen av ølsalg vil avhenge av den valgte modellen for å samarbeide med leverandører. Hvis du jobber med en spesifikk produsent, vil det mest sannsynlig gi deg alt utstyret som er nødvendig for detaljhandel med øl.

4

Ta vare på en pålitelig partner - selv om du har tenkt å jobbe personlig i ølbutikken din, trenger du en annen leverandør som vil erstatte deg. For å motivere salgspersonell, betaler ikke bare en fast lønn, men også en prosentandel av den daglige inntekten. Den viktigste kvaliteten på en ansatt som driver med detaljhandel (inkludert ølhandel) er ærlighet.

Nyttige råd

Ikke glem at salget av øl, inkludert fatøl, er sterkt påvirket av sesongfaktoren - om sommeren øker salgsvolumene flere ganger, og overskuddet mottatt i løpet av sommeren lar deg dekke årlige leiekostnader og lønn for ansatte.

Egen liten bedrift: selge levende øl

Anbefalt