virksomhet

Hvordan handle med Ukraina

Hvordan handle med Ukraina

Video: Whistleblower Alleges Trump Cover-Up of Ukraine Scandal: A Closer Look 2024, Juli

Video: Whistleblower Alleges Trump Cover-Up of Ukraine Scandal: A Closer Look 2024, Juli
Anonim

Handelen mellom Russland og Ukraina reguleres både av nasjonal lovgivning i disse landene og av bilaterale traktater. Handelsregimet med Ukraina er mye friere enn handel med andre land.

Image

Bruksanvisning

1

Utstede et russisk oprindelsesbevis for varer, nemlig ST-1-skjemaet for dette sertifikatet. Det vil bekrefte det faktum at varene du har tenkt å importere til Ukrainas territorium, faktisk er produsert i Russland. Du må utstede dette sertifikatet, fordi det er tilgjengelig, slik at du lovlig kan unngå å betale toll, samt innkreve merverdiavgift på varer.

2

Lag en pakke med ytterligere sertifiseringsdokumenter. Dette kan være veterinærsertifikat, fytosanitærattest, hygienebevis, karantene tillatelse, etc. Listen over disse dokumentene avhenger direkte av produktet du vil importere. I tilfelle når du ikke utsteder disse sertifikatene og konklusjonene, vil du ikke kunne få et samsvarsattest med GOST R.

3

Kontakt et sertifiseringsorgan som er godkjent av Gosstandart-systemet for å få utstedt et sertifikat for samsvar med GOST R-sertifiseringssystemet. For å gjøre dette, vil de ansatte teste produktet ditt i spesialiserte laboratorier og deretter utarbeide en protokoll som tilsvarer forskningsresultatene. Det er han som vil tjene som grunnlag for at selve sertifikatet blir utstedt direkte til deg. Dette dokumentet ved grensen vil kunne bekrefte at varene du importerer oppfyller alle sikkerhet og kvalitetskrav som er fastsatt i gjeldende regler og standarder.

4

Fyll ut lastetollerklæringen. Du må angi i dette dokumentet kostnadene for varene, kjøretøyet som leverer det, samt informasjon om mottaker og avsender av varene. Sørg for å indikere varens virkelige verdi, for hvis en svindel blir oppdaget, vil de kunne klassifisere det som smugling. Etter at du har fylt ut erklæringen, må du bekrefte den med tollinspektøren.

Anbefalt