Forretningsstyring

Hvordan komme inn i det utenlandske markedet

Hvordan komme inn i det utenlandske markedet

Video: Skattemeldingen 2019 - Det viktigste du må vite om skatt på aksjer og fond 2024, Juli

Video: Skattemeldingen 2019 - Det viktigste du må vite om skatt på aksjer og fond 2024, Juli
Anonim

Hvis europeiske og nordamerikanske land å gjøre forretninger på globale nettsteder er en vanlig praksis (Ebay, Facebook), tjener russiske selskaper først og fremst lokale forbrukere. Å komme inn i det utenlandske markedet er et alvorlig skritt, som bør behandles med en høy grad av ansvar.

Image

Bruksanvisning

1

For mange selskaper er den største vanskeligheten språkbarrieren. Det transnasjonale språket for forretningskommunikasjon er engelsk. Nettstedet og grunnleggende tekstmaterialer skal oversettes til et språk som er forståelig for utlendinger. Et firma kan trenge en heltidsoversetter eller frilanser for å håndtere kundespørsmål. Lederen for selskapet og ledende ledere bør også seriøst henvende seg til dette problemet - registrere deg for opplæring eller dra til utlandet, fordype deg i språklige omgivelser.

2

Å opprette internasjonale kontakter og tilbakemeldingsskjemaer er et av de viktigste punktene. Ellers vil selskapet ganske enkelt ikke kunne motta forespørsler fra potensielle utenlandske kunder. Det enkleste tilbakemeldingsalternativet er formen for å sende en melding til selskapets elektroniske postkasse. Programmerere (både på heltid og ansatt) vil raskt og billig hjelpe deg med forespørselsskjemaet.

3

Hvis du kan tilby brukere av nettstedet ditt en ny gratis tjeneste, vil konverteringen (forholdet mellom prosentandel av salg og totalt antall besøkende) vokse betydelig. Eksempler på slike tjenester er kalkulatorer som kutter materiale, vekt; for designfirmaer kan dette være interiørdesigntjenester. Jo mer nyttig nettstedet ditt er, jo mer gjenkjennelig vil merkevaren din være i utlandet.

4

Problemet med tidssoneforskjeller kan ramme et lite selskap hardt. Når arbeidsdagen din er over, kan den først begynne i Amerika og Europa. Konservativ måte: ansett en leder som vil sitte på telefonen mens du venter på samtaler fra utlandet. Ulempen med denne tilnærmingen vil være lav effektivitet og de høye kostnadene ved "kundefokus".

5

Det er en alternativ løsning - du kan overføre kommunikasjon med utenlandske kunder til outsourcing. Det er telefonsentre som mot en liten avgift vil motta samtaler og gi salgsinformasjon. Tariffer kan enten være fast abonnement eller med betaling for resultatet.

6

Å åpne et kontor i utlandet kan øke statusen din alvorlig, men det vil medføre konkrete kostnader. Det er mer lønnsomt å finne en partner som vil se etter kunder for en prosentandel av salget. Dette vil motivere ham; I tillegg vil du motta "filialen" gratis.

7

Du vil trenge kvalitetsadvokater, regnskapsførere og logistikkspesialister. Folkeretten har mange fallgruver; transport- og tollkostnader er høye. Beregn lønnsomheten på forhånd under hensyntagen til mulige risikoer. Kanskje internasjonal virksomhet, med all sin status, vil være ulønnsom for deg.

Anbefalt