budsjettering

Pensjonsinnskudd for utenlandske arbeidstakere i 2016

Innholdsfortegnelse:

Pensjonsinnskudd for utenlandske arbeidstakere i 2016

Video: Farvel Old America - Donald Trump 2024, Juli

Video: Farvel Old America - Donald Trump 2024, Juli
Anonim

Vederlag til utenlandske arbeidstakere i Russland er underlagt forsikringspremier. Selv om arbeidsinnvandrere ikke kan stole på å motta russisk pensjon. De nye skattereglene, som trådte i kraft i 2016, har gjort å ansette utlendinger mindre lønnsomme for arbeidsgivere.

Image

Hva avhenger av forsikringspremier for utenlandske borgere?

Priser og prosedyre for beregning av forsikringspremier avhenger av statusen til en utlending i Russland. De kan være som følger:

  • fastboende - utlendinger med oppholdstillatelse;

  • midlertidige innbyggere - utlendinger med midlertidig oppholdstillatelse;

  • midlertidig opphold - utlendinger med migrasjonskort.

Disse kategoriene av innbyggere blir vurdert til vurdering. Hvis en utlending er en høyt kvalifisert spesialist, gjelder spesielle betingelser for beregning av forsikringspremier. Størrelsen på hans årlige inntekt bør være mer enn 1 million p. per år. For godtgjørelse til en høyt kvalifisert spesialist med midlertidig opphold betales ikke bidrag til FIU og FSS.

Forsikringsbidrag til FIU fra utlendinger i 2016

Siden 2015 er bidrag til utenlandske arbeidere vurdert fra den første dagen de jobber i Russland. Tidligere var det en regel hvor bidrag for midlertidig opphold migranter ikke ble belastet før de nådde et seks måneders opphold. Dette gjorde bruken av utenlandsk arbeidskraft mer lønnsom for arbeidsgiveren enn attraksjonen til russere.

I 2016 periodiseres ikke bidrag bare på lønnen for å midlertidig oppholde seg i Russland utenlandske høyt kvalifiserte spesialister. De resterende utbetalingene til migranter beskattes med en tollsats på 22%.

Forsikringsbidrag til FSS fra utlendinger i 2016

Forsikringsbidrag til Social Insurance Fund i 2016 belastes for utbetalinger av alle midlertidig opphold utlendinger i nærvær av en arbeidsavtale i en periode på mer enn 6 måneder. Taksten vil være 1, 8%. Andre kategorier beskattes med en standardsats på 2, 9%.

Utlendinger vil motta rett til sykehusbetalinger. Mors- og barnetillegg har fortsatt ikke lov til dem.

Bidrag til skader må betales for alle kategorier av utlendinger. Taksten settes individuelt avhengig av type virksomhetsaktivitet.

Anbefalt