virksomhet

Det du trenger for en klesbutikk

Det du trenger for en klesbutikk

Video: Hvordan lage Kiste butikk på KommunenMC.no | Pappeske Tutorial 2024, Juli

Video: Hvordan lage Kiste butikk på KommunenMC.no | Pappeske Tutorial 2024, Juli
Anonim

For de som bestemmer seg for å drive detaljhandel med herre- og dameklær, er det et sted i markedet - dette markedet er delt inn i mange segmenter, hvorav mange er praktisk talt “gummi”, det vil si at nye aktører kan skape vellykkede handelsbedrifter.

Image

Først må du bestemme hvilken ordning butikken din skal fungere på. De to vanligste alternativene er et uavhengig salgssted for flere merker og en butikk åpnet på grunnlag av franchising, det vil si ved å bruke erfaringene og omdømmet til et allerede utviklet nettverk. Det andre er mye enklere og spesielt egnet for en nybegynnere, i dette tilfellet vil franchisegiver selskapet gjøre mye for deg, til gjengjeld motta en del av inntekten og ditt samtykke til å følge regler og standarder i arbeidet.

Fra strategisynspunktet er et av de viktigste trinnene før du åpner en klesbutikk, å velge stedet der det skal ligge. Å finne et passende sted med god trafikk og leie et rom som oppfyller dine mål, er det du trenger å gjøre først. Dagens populære løsning på dette problemet er en avtale med administrasjonen av et av shopping- eller shopping- og underholdningssentrene, som lar deg kvitte deg med de mange problemene som lisensorganisasjoner vanligvis leverer til eieren av en egen butikk.

Hvis du åpner en klesbutikk under franchisesystemet, vil seniorpartneren mest sannsynlig overta designen, siden overholdelse av bedriftens identitet er et obligatorisk krav for nesten alle franchisebedrifter. Det samme gjelder handelsutstyr, som sannsynligvis vil bli stilt til din disposisjon. Hvis du bestemmer deg for å åpne en uavhengig butikk med flere merkevarer, må du bestemme deg for design- og designproblemer, slik at du ikke kan klare deg uten en profesjonell designer.

Endelig er salgspersonalet som betjener butikkbesøkende av stor betydning i detaljhandelen av klær. Det er ingen mangel på salgskonsulenter med erfaring på arbeidsmarkedet, men for å finne en selger du vil være sikker på å være veldig vanskelig. Derfor, hvis du virkelig bryr deg om ryktet til din fremtidige butikk, skal du ikke bare ansette folk som en gang og et sted solgte klær, men organiser trening for dem og personlig bekrefte at de er kvalifiserte til å jobbe med deg.

Slik åpner du en klesbutikk

Anbefalt