Forretningsstyring

Hvordan starte en grossistvirksomhet

Hvordan starte en grossistvirksomhet

Video: Start with why -- how great leaders inspire action | Simon Sinek | TEDxPugetSound 2024, Juli

Video: Start with why -- how great leaders inspire action | Simon Sinek | TEDxPugetSound 2024, Juli
Anonim

Engroshandel deles betinget inn i store og små engrosvarer. Små grossister jobber direkte med detaljhandel og leverer varer til butikker. Store grossister har lager med et annet volum og leverer varer til små grossister. Omfanget av aktiviteter avhenger av de første mulighetene.

Image

Bruksanvisning

1

Lag en liste over kunder som kan kjøpe varer. Før du registrerer et selskap, må du finne ut størrelsen på markedet du har tenkt å jobbe i. Nøkkelspillere skal vises på listen din. For å finne dem, må du finne engrosbaser, snakke med butikkansatte. Grossister klarer seg ofte uten reklame, fordi de i årevis har jobbet med en begrenset krets av faste kunder. For å finne fremtidige kunder, tenk på hvem de betjener og kommuniser med kundene sine.

2

Finn ut aktuelle kundekjøpspriser og andre leveringsbetingelser. Det gjør ikke noe at du kommer til kunder uten intensjon om å inngå en kontrakt. Du er for øyeblikket rekognosering. Du kan presentere deg selv som en representant for et nytt selskap som planlegger å betjene denne regionen. Spør hva kundene ikke er komfortable med. Sørg for å samle litt informasjon. Noen ber om prisliste og sier ikke noe. Sørg for å kommunisere med sjefen for selskapet. Si at du kan gi gode forutsetninger, men du må vurdere omtrentlig kjøpsvolum.

3

Finn leverandører, beregne og evaluer marginer. Basert på innsamlet informasjon kan du grovt estimere kjøpsvolumet. Dette vil være nødvendig for forhandlinger med leverandører. De må få bedre forhold, til tross for at mens du gjennomfører foreløpige forhandlinger.

4

Sett i orden den juridiske delen av aktiviteten. Når det er klart hvordan overskuddet dannes, er kostnadene kjent, kan du registrere selskapet og begynne å jobbe.

5

Gi et tilbud til kundene. Etter 2. trinn kjenner du forholdene under hvilke de samarbeider med andre leverandører. Lag en pakke med kommersielle tilbud som vil skille seg ut fra miljøet som. Dra fordel av konkurrentene. Hvis potensielle kunder klaget over leveringstiden, kan du fokusere på kvaliteten på denne tjenesten. Det vil ikke være lett for konkurrentene å omstrukturere arbeidet.

hvordan du jobber med engros

Anbefalt