andre

Slik beskriver du produktet

Slik beskriver du produktet

Video: Hvordan legge ferdigplen på gammel plen 2024, Juli

Video: Hvordan legge ferdigplen på gammel plen 2024, Juli
Anonim

En godt utformet forretningsplan innebærer en omfattende beskrivelse av produktet som det nylig organiserte selskapet skal produsere. For at potensielle investorer skal være interessert i produktbeskrivelsen, er det nødvendig å følge flere enkle regler når du sammenstiller den.

Image

Bruksanvisning

1

Bestem arten av problemet som forbrukerne kan løse ved å bruke produktet ditt. Sørg for å referere på forhånd til konkurrentene og indikere hvilke grunnleggende nye måter og metoder for å løse dette problemet du kan tilby forbrukerne på.

2

Gi eksempler på bruken av dette produktet og presenter positive testresultater. Vær spesielt oppmerksom på de nye teknologiene som brukes i produksjonen og kriteriene for allsidighet i forskjellige situasjoner. Den må overholde alle aksepterte produksjons- og kvalitetsstandarder for produkter i samme rad som den.

3

Angi på hvilket produksjonsstadium dette produktet befinner seg for øyeblikket. Selvfølgelig vil den største tilliten gis til produkter som er i stadiet av prototyper eller masseproduksjon. Men noen ganger, under vellykkede sett med omstendigheter, kan investorer være interessert i et ferdig prosjekt eller til og med en produktidee (spesielt innen høyteknologi).

4

Fest eksempler på produktinstruksjoner til forretningsplanen. Beskriv hva garantien og etter-garantitjenesten til produktet (eller andre former for servicestøtte) vil bestå av.

5

Angi om det er muligheter for ytterligere modernisering og forbedring av dette produktet.

6

Hvis det foreligger (eller kreves) et patent for dette produktet, samt en lisens for dets produksjon, informer beskrivelsen derav.

7

Analyser metodene og metodene for produksjon og bruk av lignende produkter produsert av konkurrenter (hvis noen produkter). Beskriv prismetodene for produkter i samme rad med deg, og hvordan konkurrentene organiserer salgsmarkeder.

8

I vedlegget til denne delen plasserer du diagrammer, diagrammer, tabeller og fotografier slik at dine potensielle forretningspartnere visuelt kan gjøre seg kjent med produktet ditt.

Anbefalt