Typer aktiviteter

Slik åpner du et hypermarked i 2017

Slik åpner du et hypermarked i 2017

Video: PS4 Slim Cleaning, Maintenance and Dusting 2024, Juli

Video: PS4 Slim Cleaning, Maintenance and Dusting 2024, Juli
Anonim

Per definisjon er et hypermarked et butikkalternativ som kombinerer prinsippene om selvbetjening og å dele en butikk i salgsavdelinger. Arrangering og vedlikehold av en slik butikk er en plagsom oppgave. Imidlertid er det også ganske lønnsomt. Derfor nye butikker, inkludert og hypermarkeder vises hver dag.

Image

Bruksanvisning

1

For å komme i gang, registrer deg som gründer. Du kan åpne både IP og Open Company, Open Society og andre former for virksomhetsstyring.

2

For å åpne ditt eget hypermarked, må du ta hensyn til mange forskjellige faktorer. Først av alt, bestemme hva du vil selge. Tross alt er slike butikker ikke bare dagligvarer. Det er et hypermarked for turer, og eiendommer osv. Som regel vil undersøkelser hjelpe deg i denne saken. Studer nøye markedet. Det er ikke så vanskelig å gjøre dette - ta aviser, magasiner, spesialiserte tidsskrifter og analyser hvilke butikker det allerede er et ganske stort antall butikker på markedet og hvilke som mangler. Personlig observasjon hjelper også. Legg ut på en bytur og merk nøye alle butikkene du vil møte underveis.

3

Ikke mindre viktig er byen du vil åpne butikken din i. Hvis byen er liten, og utsalgene er veldig små (handelspaviljonger, telt osv.), Vil hypermarkedet ditt være veldig vellykket.

4

Hva du kommer til å trenge, avhenger av hva du skal gjøre. Så for eksempel for salg av kuponger og eiendommer trenger du ikke et stort bygg der du trenger å plassere handlegaller, utstyr og hyller. I dette tilfellet trenger du bare å velge et godt, romslig kontor, som vil romme alle de ansatte i bedriften din.

5

Hvis valget ditt likevel falt på dagligvaretypen butikk, vil det være mye mer bekymring. Vær oppmerksom på valg av lokaler. Det skal være en ganske romslig bygning, godt opplyst og ventilert. Arealet til et slikt lokaler er vanligvis fra 4000 til 10000 kvadratmeter. Den skal gi slike vaskerom som skal fungere som lager og innkjørsler for å losse biler med varer.

6

Neste trinn er kjøp av utstyr. Det skal være stativer og spesielle kjøleenheter for forskjellige typer produkter. Husk å tenke på hvordan du kan dele rommet ditt i soner for å skille forskjellige varegrupper i forskjellige retninger. Tross alt, ikke i noen tilfeller bør du legge husholdningskjemikalier og mat i nærheten.

7

Kassaapparater, filminnpakningsmaskiner, etikettprinter og tilbehør til det er bare en liten del av det som skal være på din hypermarked.

8

Det er nødvendig å ta vare på personalet. For å jobbe i et hypermarked trenger du ikke en eller to ansatte, men en hel stab. Alle av dem skal ha legebøker, være sunne og vennlige. Ikke glem det kvalifiserte administrative personalet. Det er ønskelig at toppadministratoren er en god forretningsfører - dette er den eneste måten du kan lykkes med.

9

Sørg for å løse parkeringsproblemet. Tross alt, hvis kunder synes det er ubehagelig å kjøre opp til din hypermarked, vil de ganske enkelt ikke gjøre det.

10

Det gjenstår bare å hente pålitelige og pålitelige leverandører av varer, og butikken din vil være klar til åpning.

Nyttige råd

Den ideelle formelen for forholdet mellom produkter og andre varer i dagligvarebutikken bør være 7 til 3. Det vil si at 7 deler produkter utgjør 3 deler husholdningsvarer.

Slik åpner du et hypermarked

Anbefalt