Typer aktiviteter

Slik åpner du din egen butikk

Slik åpner du din egen butikk

Video: OFFICETALK "Hvordan starter og driver du din egen bedrift?" 2024, Juli

Video: OFFICETALK "Hvordan starter og driver du din egen bedrift?" 2024, Juli
Anonim

Å åpne din egen butikk er en attraktiv og eventyrlig idé. På den ene siden vil du finne handlefrihet og et favoritt tidsfordriv, på den andre - mange vanskeligheter og papirer. I dag er det forskjellige organisasjoner som jobber for å hjelpe individuelle gründere, med dem kan du enkelt navigere i problemene som oppstår når du åpner en butikk. Det er imidlertid verdt å fremheve hovedpunktene du må møte.

Image

Bruksanvisning

1

Registrer ditt selskap. Å åpne en butikk er en alvorlig sak, så gå til papirvirksomhet med alt ansvar. For å komme i gang, ta kontakt med skattemyndigheten på bostedsstedet (registrering), men merk at de ikke har tid til å konsultere seg, så hvis du er ukjent med denne saken, anbefales det å få kvalifisert hjelp fra en advokat som spesialiserer seg i denne saken.

2

Lag en forretningsplan. Den riktige, gjennomtenkte planen vil bidra til å beregne kostnader og estimert fortjeneste riktig.

3

Velg stedet for den fremtidige butikken. Det er logisk å velge den mest fordelaktige beliggenheten, med en stor mengde mennesker og stor trafikk. Det er verdt å merke seg at på slike steder er leie mye høyere i prisen.

4

Bestem deg for utvalg av varer. Dette er et veldig viktig poeng, avhengig av produktgruppens kategori, vil den videre handlingsplanen avhenge. Så hvis du for eksempel bestemmer deg for å selge produkter, må du vurdere spesialutstyr: kjøleutstyr, kassaapparater, etc. Husk at jo større sortimentet er, jo bedre blir inntektene. Vurder også alternativer for relaterte produkter. Hvis du for eksempel valgte salg av kosmetikk og parfyme, kan du kombinere salget med husholdningsprodukter.

5

Tenk over det arbeidende personalet. Alder, utdanning, utseende - alt betyr noe. Overlate rekruttering til pålitelige rekrutteringsbyråer.

6

Ikke stopp der. En virksomhet krever stadig investeringer, så vær forberedt på å gi deg selv helt til denne virksomheten.

Anbefalt