Forretningsstyring

Hvordan øke hastigheten

Hvordan øke hastigheten

Video: Hvordan få skikkelig fart på IA-arbeidet? 2024, Juli

Video: Hvordan få skikkelig fart på IA-arbeidet? 2024, Juli
Anonim

Hvordan øke virksomhetsomsetningen eller hvordan øke salget er det sentrale problemet i enhver kommersiell virksomhet, og hovedmålet med en markedsføringsmiks på alle nivåer. I hovedsak er problemet med å øke omsetningen fordelt på tre komponenter: dette er styring av priser, sortiment og salg.

Image

Bruksanvisning

1

Å håndtere priser for å øke salget er den mest åpenbare måten. En enkel økning i prisen på det samme produktet kan imidlertid ikke løses på et kvalitativt nivå. Siden omsetningen ikke bare er monetær, men også et kvantitativt uttrykk for salg. Derfor, for å øke salget, må du delta separat i produktreklame. Markedsføring er bare det komplekset av markedsføringsverktøy er rettet mot. Og som et resultat av deres kompetente bruk, er det mulig å øke fart i kvantitativ forstand.

2

En annen måte å øke salget på er gjennom produktsortimentstyring. Disse tiltakene inkluderer implementering av tiltak som for det første er å arbeide med produktkvalitet, og for det andre å utvide og optimalisere det promoterte sortimentet av varer. Forbedring av kvaliteten på produktene gjør at du kan få nysalg både på grunn av økt forbruk av varer fra eksisterende kunder, og på grunn av tilkoblingen til nye kunder. I det andre tilfellet brukes ofte ABC-analyse for å identifisere prioriterte produktgrupper.

3

Du kan øke fart ved å gå inn i nye markeder og okkupere gratis nisjer. I dag er det selvfølgelig nesten umulig å finne markeder som ikke er opptatt av konkurrenter. Situasjonen er også med gratis nisjer. Rent praktisk koker denne utvidelsen, som regel, til bevegelse fra en by med høy handelstetthet til sparsomme landsbyer. Dette medfører imidlertid samtidig vanskeligheter, for eksempel transportinfrastruktur. Derfor er den vanligste typen utvidelse konkurranse. Det oppstår på grunn av at folk konkurrerer fra deres posisjoner, samt lokker sine viktige kunder.

Anbefalt