andre

Hvordan promotere et personlig merke på Instagram

Hvordan promotere et personlig merke på Instagram

Video: Squier Classic Vibe '70s Stratocaster HSS - My Full Review | Teksting 2024, Juli

Video: Squier Classic Vibe '70s Stratocaster HSS - My Full Review | Teksting 2024, Juli
Anonim

Instagram er et av de beste verktøyene for å markedsføre kontoen din, og det er synd å ikke bruke den. En personlig konto (merke) fremmes for å selge sine tjenester, varer, informasjon, samt for å søke etter nye kunder.

Image

Bruksanvisning

1

Sidedesign. Det er bedre å indikere et personlig merke på Instagram i form av et navn og etternavn med latinske bokstaver i brukernavnskolonnen. I beskrivelseslinjen skriver vi en tydelig og forståelig beskrivelse av aktiviteten din. Det er her viktig å skrive på en måte som fanger leserne. Du må også sette inn en klikkbar lenke på nettstedet eller andre ressurser der brukeren vil kunne lære mer om produktene du tilbyr. En motivasjonsfrase før lenken vil ikke være overflødig.

2

Innhold. På Instagram skal det være mangfoldig: motiverende innlegg, underholdende, ekspertvurderingene dine, videoer, bilder, sjekklister. Skriv ikke bare om virksomheten din, men også om det personlige livet ditt. Kommuniser med publikum ved å stille dem spørsmål. Ikke unnlater de spesielle symbolene på Instagram. Det optimale antall innlegg er 2-3 per dag.

3

Hashtags. Skriv bare dine egne, ikke de mest populære. Under hvert innlegg er det omtrent 5 hashtags, ikke lenger nødvendig.

4

Likes og abonnement. Se etter målgruppen din og liker bildene deres, abonner på sidene. Dette vil øke aktiviteten og interessen for kontoen din.

5

Kommentarer. Du kan la din mening om innleggene til store bloggere om emnet ditt. Bare ikke spam, skriv ærlig og interessant, slik at det er et ønske om å gå til kontoen din og se hva som er der. Du kan skrive kommentarer med humor, du kan tilbakevise andres synspunkt. Ikke skriv meningsløse setninger som ber om å gå til siden din. Ellers kommer du i spam. Det optimale beløpet er 10 kommentarer per dag i forskjellige kontoer.

Nyttige råd

Når du følger disse enkle reglene, vil det være raskere og mer effektivt å markedsføre ditt personlige merke på Instagram.

Anbefalt