virksomhet

Forskjellen mellom markedsføring i B2B og B2C

Innholdsfortegnelse:

Forskjellen mellom markedsføring i B2B og B2C

Video: B2B-markedsføring | Bachelor 2024, Juli

Video: B2B-markedsføring | Bachelor 2024, Juli
Anonim

Logikk vs følelser

Det er forskjell mellom markedsføring i B2B- og B2C-sektorene, enten du tror på det eller ikke. Og denne forskjellen er veldig dyp. Når du selger i B2B må du forstå, disse selskapene jobber med effektiviteten av kjøpsprosessen for å spare tid og penger. Dette forklarer ofte hvorfor kjøpet

Image

Logikk vs følelser

Det er forskjell mellom markedsføring i B2B- og B2C-sektorene, enten du tror på det eller ikke. Og denne forskjellen er veldig dyp. Når du selger i B2B må du forstå, disse selskapene jobber med effektiviteten av kjøpsprosessen for å spare tid og penger. Dette forklarer ofte hvorfor kjøp i B2B er mer basert på logikk, og hvorfor kjøp i B2C er mer basert på følelser.

B2B Markedsføring

Når du går inn på B2B-markedet, bør du fokusere på produktets logikk. Du kan gjøre dette ved å fokusere på produktfunksjonene. Du må også forstå hva kjøpsprosessen er i selskapet og hvordan de fungerer som en del av denne prosedyren. I B2B-markedet er produktkunnskap og informasjon veldig viktig. Den mest effektive markedsføringsmeldingen din bør være fokusert på hvordan produktet eller tjenesten din sparer tid, penger og ressurser. Kundene dine på B2B-markedet er mer interessert i logikken til produktet ditt. De vil ønske å lære mer om funksjonene og hvordan dette vil hjelpe dem å spare tid, penger og ressurser.

Anbefalt