andre

Bruken av akrylglass i reklamevirksomheten

Innholdsfortegnelse:

Bruken av akrylglass i reklamevirksomheten

Video: Fikse slitte vinduer i bobil og campingvogn 2024, Juli

Video: Fikse slitte vinduer i bobil og campingvogn 2024, Juli
Anonim

Akrylglass i dag er et av de mest verdifulle materialene i reklamevirksomheten. Til tross for de høye kostnadene, fortsetter populariteten deres å vokse - fordi fordelene med akrylglass er verdt alle pengene brukt på dem. Hvordan brukes disse brillene i reklamevirksomheten?

Image

Alt om akrylglass

De mest verdifulle akrylglassene er støpte kvaliteter, der det ikke er indre mekaniske påkjenninger, uregelmessigheter og defekter som hører hjemme i ekstruderingsvarianter. Akrylglass er laget av en moderne, innovativ polymer som er motstandsdyktig mot ultrafiolette stråler, gulfarging og slitasje, dessuten overgår de vanlige glass når det gjelder gjennomsiktighet og er svært holdbare.

Slagmotstanden til et høykvalitets akrylplate er minst fem ganger høyere enn for et standard skjermglass.

Akryl deformeres ikke ved høye temperaturer og sprekker ikke i lave grader. Kjemisk er akrylglass resistente mot uorganiske stoffer som syrer, salter, alkalier og løsninger. Dessuten kan de oppløses under påvirkning av organiske stoffer - ketoner, etere og klorederivater fra hydrokarboner. En annen fordel med akrylglass er dens lave vekt, som gjør at de med suksess kan fortrenge standardglass fra markedet for relevante produkter.

Anbefalt