Typer aktiviteter

Slik åpner du en frisør

Slik åpner du en frisør

Video: Hjelp, klarer vi å åpne frisørsalongen i tide!? 😱 | DEFINE SALONGEN 2024, Juli

Video: Hjelp, klarer vi å åpne frisørsalongen i tide!? 😱 | DEFINE SALONGEN 2024, Juli
Anonim

Åpningen av sin egen frisør virker for mange begynnende gründere som en vellykket start for egen virksomhet. Imidlertid er det for mange lignende virksomheter i dag. Det er derfor for å skape en velstående frisørsalong, er det nødvendig å vurdere alle detaljene nøye og velge din egen markedsnisje.

Image

Du trenger det

  • - lokaler;

  • - startkapital;

  • - utstyr;

  • - møbler;

  • - forbruksvarer;

  • - ansatte.

Bruksanvisning

1

Velg et rom for en frisør. Når du velger en bygning, må du bli guidet av tålmodighet i området, tilgjengeligheten fra forskjellige steder i byen og tilstedeværelsen av lignende etablissementer i kvartalet. Størrelsen avhenger av omfanget av den planlagte virksomheten, men du må dele opp plassen i flere soner: en salong for besøkende, et arbeidsrom, vaskerom.

2

Kjøp nødvendig utstyr og gjør interiørdekorasjoner. Stilige og konsise reparasjoner i dag kan gjøres selv med små investeringer. Du trenger lenestoler, skap, husholdningsapparater, hyller, speil, rørleggerarbeid, samt tilbehør og forsyninger til jobben.

3

Velg en spesialisering i frisørsalong. For bedrifter i et boligområde anbefales det å tilby en rekke av de vanligste tjenestene: hårklipp, farging, krølling, styling. Imidlertid er det mange lignende steder i dag. Forsøk å skille seg ut fra konkurransen ved å tilby unike tjenester. Dette kan være en sjelden teknologi for bygging, biolaminering på eksklusive kosmetikk, interessante toningsmetoder.

4

Tenk over de gunstigste forholdene for personell. Du kan jobbe med en frisør ved å leie en stol til ham. Denne metoden er mest fordelaktig hvis spesialisten kommer til deg med sin egen klientbase. Hvis frisøren er en nybegynner innen sitt felt, kan du tilby ham en viss prosent av arbeidet.

5

Finn leverandører av profesjonell kosmetikk. I dag kan du gjøre små grossistkjøp i spesialforretninger, men med store volum er det lurt å jobbe direkte med store forhandlere. Følg trendene i det kosmetiske markedet og introduser rett og slett de mest avanserte produktene i sortimentet. Å selge profesjonelle produkter i små pakker til hjemmebruk vil gi en ekstra inntekt til frisøren din.

Anbefalt