andre

Hvordan kjøpe en kollektiv gård

Hvordan kjøpe en kollektiv gård

Video: 8 gode tips når du flytter for deg selv 2024, Juli

Video: 8 gode tips når du flytter for deg selv 2024, Juli
Anonim

Det er en oppfatning om at det ikke er dyrt å kjøpe jord fra en kollektiv gård. Men for tiden er det praktisk talt ingen såkalte kollektive gårder. Døende kollektive gårder blir ZAO, OAO, etc. Mange tidligere kollektive bønder fikk andeler av land og eiendom. De brakte eiendom inn i den autoriserte hovedstaden i et nyopprettet selskap og fikk til gjengjeld aksjer, eller forlot den kollektive gården, som de fikk en andel for. Det er med aksjonærene de nå i hovedsak kjøper kollektive gårdsarealer.

Image

Bruksanvisning

1

Innkjøpsordren gjøres i samsvar med vanlig salgskontrakt. Som regel er det noen vanskeligheter med å gjøre en slik transaksjon, ettersom de fleste av deres eiere ikke mottok en rettighet til den respektive seksjonen når de mottok en andel.

2

Sjekk nøye alle tilgjengelige dokumenter for tomten, og kontakt også landsbyadministrasjonen eller den lokale distrikts landbruksadministrasjonen for å finne ut all nødvendig informasjon om dette objektet. Og mest sannsynlig tilhører ikke tomten til den kollektive gården som tiltrakk deg en, men til flere eiere. I denne situasjonen må du finne alle eierne og informere dem om ditt ønske om å innløse enhetene. Det er logisk at du må få samtykke for salg fra alle eiere.

3

Deretter begynner du å forberede dokumenter. Selgeren må ha et eierbevis for tomten, samt et dokument på grunnlag av hvilken denne rettigheten ble oppnådd. Disse inkluderer salgskontrakter eller gave, oppløsning av distriktssjefen, retten til å arve.

4

Så inviter landmåleren, som vil bestemme grensene for nettstedet, utarbeide en plan, danne en grenseundersøkelse. Gi følgende dokumenter til landmåleren: - en kopi av sertifikatet for land notert;

- en kopi av avgjørelsen, en kopi av kontrakten om salg eller gave, notarisert;

- En kopi av hovedplanen, som han selv vil utstede til deg, bekreftet av forseglingen og underskriften til formannen for hagepartnerskapet;

- hvis det er en registrert bygning på stedet, oppgi BTIs tekniske pass;

- en handling for koordinering av grenser med tilstøtende landbrukere, bekreftet av forseglingen og underskriften av styreleder for hagepartnerskapet eller administrasjonen av landsbygda. Du kan få dette skjemaet hos ethvert selskap som driver med levering av landstyringstjenester.

5

Overfør etter dette grensesaken til distriktslandskomiteen, der dokumentene først vil bli sjekket for autentisitet, fravær av feil og unøyaktigheter. Overfør dem deretter til Kadastralkammeret for å legge inn informasjon om eiendommen i Unified State Land Kadastre. Et matrikkelnummer vil bli tildelt tomten der. Nå kan du gjøre kjøp av landandeler i henhold til salgskontrakten.

Anbefalt