virksomhet

Hvordan finne en ide for en bedrift? Få lommebøker!

Hvordan finne en ide for en bedrift? Få lommebøker!

Video: Mega Yacht Tow with Cape Ann Towing 2024, Juli

Video: Mega Yacht Tow with Cape Ann Towing 2024, Juli
Anonim

Ser du etter en forretningsidé? Dette er faktisk ganske enkelt. Først av alt, må du lære hvordan du finner tomtmarkedene og ta hensyn til dem. Stanford University-professor Tina Seelig utviklet følgende øvelse

Image

Deltakerne blir bedt om å skaffe seg lommebøker. Så blir de delt i par og forteller hverandre om lommebøkene sine. De diskuterer hva de elsker eller hater, eller snakker om hvordan de skal bruke dem når du handler og for å lagre dokumenter.

De fleste som bruker lommebøker er mer eller mindre irritert over begrensningene for dette elementet. Derfor, etter endt intervju, begynner hver av deltakerne å lage et nytt lommebokdesign for sin "klient" samtalepartner. Til disposisjon for designeren er det bare enkle gjenstander: papir, duct tape, markører, saks, binders og lignende. Kjøpere liker nye konsepter, og de sier ofte at hvis en slik lommebok var i salg, ville de definitivt kjøpt den.

Denne øvelsen lar deg få mye leksjoner. For det første er lommeboken et symbol på at problemer kan bli funnet overalt, selv i din egen lomme.

For det andre kan det bare kreves mindre innsats for å løse disse problemene. Folk er vanligvis glade for å fortelle deg om problemene deres.

For det tredje kan man finne enkle løsninger gjennom ukompliserte eksperimenter. De krever ikke en betydelig mengde arbeid, heller ikke ressurser eller tid. Og selv om du mislykkes, er kostnadene minimale. Og alt du trenger å gjøre er bare å begynne på nytt.

Se etter flere hemmeligheter fra Stanford i Tina Seelig's Do It Yourself-bok.

Tina Siligs bok gjør det selv

Anbefalt