Typer aktiviteter

Hvordan organisere arbeidet til et eiendomsmeglerfirma i 2017

Hvordan organisere arbeidet til et eiendomsmeglerfirma i 2017

Video: Godt arbeidsmiljø lønner seg - Sikkerhetsforums årskonferanse 2018. 2024, Juli

Video: Godt arbeidsmiljø lønner seg - Sikkerhetsforums årskonferanse 2018. 2024, Juli
Anonim

Eiendomsmeglervirksomhet er en ganske vanlig type gründeraktivitet. Mekling i kjøp og salg av hus og leiligheter gir en god inntekt, hvis du ordner arbeidet med et eiendomsmeglerbyrå ordentlig. Alt her betyr noe: fra lokasjonen av selskapets kontor til valg av personell og størrelsen på kundebasen.

Image

Bruksanvisning

1

Plasseringen av kontoret for et eiendomsmegling er av største betydning. Lei eller kjøp et rom som vil være beleilig plassert i sentrum, i første etasje, ved siden av et stoppested for offentlig transport. Vurder å plassere etatens navn og logo på fasaden på bygningen. Det skal være nok parkeringsplass i nærheten. Vel, hvis det vil være mulig å plassere annonser med bilder av eiendommer til salgs på fasadevinduene på kontoret.

2

Interiøret på kontoret skal være romslig nok slik at eiendomsmeglers arbeidsplasser er komfortable og lar kundene sitte komfortabelt. Tildel separate rom for den juridiske avdelingen og direktørens kontor, ordne et eget møterom og gi et kontorlokale for ansatte å spise og drikke en kopp kaffe.

3

Når du velger ansatte, må du ikke være oppmerksom på arbeidserfaring. Det viktigste er en positiv positiv holdning, ærlighet, sunne ambisjoner og besluttsomhet. Det spesifikke ved arbeidet er slik at suksess ofte avhenger nettopp av de menneskelige egenskapene til en eiendomsmegler. Noen ganger er opplevelse til og med til hinder, fordi det er lettere å trene en ansatt fra bunnen av, enn å omskolere noen som ikke har tilpasset kundeservicemetoder.

4

Det er umulig å organisere arbeidet til et eiendomsmeglerfirma uten å opprette en egen klientbase. I begynnelsen av aktiviteten din kan du henvende deg til andre eiendomsmeglere og selge objektene deres ved å dele kommisjoner. Studer annonser i aviser og på byens nettsteder, tilby tjenestene dine. Legg ut annonsene dine på fora og sosiale nettverk. Be dine venner og bekjente anbefale selskapet ditt til de som måtte trenge eiendomstjenester. Hold presentasjoner av selskapet ditt, eller organiser rådgivningspunkter der det er et stort publikum - på steder med massefestivaler, i byparker i helgene, i kjøpesentre.

Anbefalt