virksomhet

Hvordan slutte å eksistere

Hvordan slutte å eksistere

Video: How Avengers Infinity War Should Have Ended - Animated Parody 2024, Juli

Video: How Avengers Infinity War Should Have Ended - Animated Parody 2024, Juli
Anonim

I prinsippet er det ikke så lang prosedyre å lukke en IP. Men for å gjøre alt riktig, må du ha litt kunnskap.

Image

Bruksanvisning

1

Først må du laste ned på Internett og fylle ut søknadsskjemaet P26001.

Gå til notarius publicus med det utfylte skjemaet og passet. Der må du betale for bekreftelse av dokumenter.

2

Nå må du gå til skattekontoret og ta et utdrag fra USRIP fra dem, det tar 3-5 virkedager å forberede deg.

Image

3

Gå deretter til FIU. Der vil ansatte spørre deg hvor mye du stenger, og ved hjelp av programmet vil de beregne mengden pensjonsinnskudd som må betales.

Hvis du hadde ansatte, må de få sparken og gå med arbeidsbøker til MHIF og Sosialforsikringsfondet, Pensjonskassen, for å ta medisinske forsikringer fra de ansatte og overlevere dem til forsikringsselskapet. Betal all gjeld på forsikringspremier, ta dem med til FIU og ta sertifikat for mangel på gjeld, uten at IP-ene ikke vil bli stengt.

Da jeg lukket IP-en, krevde de fra meg bare et sertifikat fra pensjonskassen for betaling av alle bidrag. Det var små skatteregler, men jeg betalte dem senere, etter at IP-en ble avsluttet.

Image

4

Ta en kvittering for betaling av statlig plikt for eliminering av IP, betal.

Image

5

Hvis du har en nåværende konto, kan du lukke den og ta med deg et sertifikat for avslutning av konto. Jeg fikk utstedt et slikt sertifikat først dagen etter, etter å ha skrevet søknaden.

Image

6

Legg til søknadsskjema Р26001, signert med en notarius publicus, et pass, en kvittering for betaling av statlig plikt og et sertifikat fra pensjonskassen, et sertifikat om stenging av en bankkonto, et sertifikat fra en individuell entreprenør.

Når du mottar alle dokumentene, vil IP-en bli lukket innen fem virkedager. Du vil få utstedt et sertifikat for oppsigelse. All gjeld må betales. Lukk IP - betyr ikke å kvitte seg med gjeld.

Image

Vær oppmerksom

Husk å sende inn en erklæring for det siste kvartalet! Selv om IP-en er lukket 1. april, må du sende inn en erklæring for 1. april, ellers må du betale en bot.

Tre forskjellige måter å si opp en juridisk enhet

Anbefalt