Typer aktiviteter

Hvordan åpne et strikkestudio

Hvordan åpne et strikkestudio
Anonim

Markedet for strikkevarer og strikkevarer i dag er ved første øyekast veldig mettet. Imidlertid er det ganske vanskelig å velge en virkelig høy kvalitet av en eksklusiv design. Et strikkeatelier kan tilby kresne kunder et komplett spekter av tjenester, takket være hvilke de vil motta utmerkede ting i henhold til deres individuelle ønsker.

Image

Du trenger det

  • - lokaler;

  • - penger;

  • - utstyr;

  • - ansatte;

  • - materialer

Bruksanvisning

1

Velg et rom for jobb. Det skal inneholde arbeidsrom, en bruksenhet, et omkledningsrom og en hall for mottak av besøkende. Det anbefales også å organisere et utstillingsområde der kundene kan se alternativer for ferdige modeller, se gjennom kataloger med mønstre og vurdere garn.

2

Registrer deg som individuell gründer eller opprett en juridisk enhet. Velg det beste avgiftsskjemaet for deg. Bestem deg for nødvendige administrative spørsmål: spesielt, få tillatelse fra brannvesenet, og send også informasjon om organisasjonen din til et pensjonsfond.

3

Kjøp møbler og utstyr. Først av alt, trenger du møbler både for arbeid og for å motta besøkende. I tillegg er det allerede på begynnelsen av arbeidet trengt en vannkoker, en vikler, intarsia og en fargeendringsenhet. Ikke glem forbruksvarer forbundet med håndlagde ting.

4

Få en strikkemaskin. I dag er valget av profesjonelt utstyr stort nok, så ikke bare stole på budsjettet, men også på funksjonaliteten. Hvis du planlegger å slippe ting i store volumer, anbefales det å kjøpe en datastyrt bil. En slik enhet er ganske dyr, men det vil hjelpe deg å lage hundrevis av varianter av mønstre og oppnå høy hastighet. Imidlertid vil den tradisjonelle modellen med hullkort gjøre det mulig å kombinere mange populære mønstre og metoder for veving av tråder.

5

Ansett ansatte. Håndverkerne som jobber for deg, skal ha ferdighetene i både manuell og maskinstrikking, ettersom kundeforespørsler kan være det mest uforutsigbare. I tillegg trenger de grunnleggende skjære- og syferdigheter for å fungere. Forsøk å forbedre ferdighetene til arbeidere: de må forstå brodering, design av modeller, nye måter å strikke på.

6

Sett opp forsyninger med garn og rekvisita. Dine potensielle kunder vil ikke alltid kunne kjøpe alt du trenger for den valgte modellen selv. Tilbyr garn av ulik kvalitet - fra billig syntetisk til elite. Dette vil tillate deg å få mer overskudd for studioet ditt.

Anbefalt