Forretningsstyring

Hvordan tjene penger på handel

Hvordan tjene penger på handel

Video: Slik KJØPER du og SELGER din Første AKSJE på Nordnet - Aksjer for dummies (NORDNET) 2024, Juli

Video: Slik KJØPER du og SELGER din Første AKSJE på Nordnet - Aksjer for dummies (NORDNET) 2024, Juli
Anonim

Handelsfeltet er det mest populære når du skal velge din egen forretningsorganisasjon. I dag er det ganske enkelt å tjene penger på handel, hvis du tar aktivitetsprosessen alvorlig og holder deg til de grunnleggende reglene for å gjøre forretninger. Hvordan åpne din egen virksomhet og tjene penger på handel?

Image

Du trenger det

- startkapital.

Bruksanvisning

1

Analyser markedet for din region. Finn områder der etterspørselen er høy nok og tilbudet kanskje ikke dekker befolkningens behov.

2

Velg handelsfære, grupper av varer som du vil selge. Når du velger en handelsretning, blir du veiledet av en analyse av forbrukermarkedet i din region.

3

Lag en forretningsplan for ditt handelsselskap. Det skal gjenspeile alle de grunnleggende spørsmålene om virksomheten til en bransjeorganisasjon, beregninger av kostnader, fortjeneste, lønnsomhet, konkurranseevne analyse.

4

Registrer deg i skattekontoret som handelsorganisasjon. Både en juridisk enhet og en individuell gründer kan drive handel. Velg den optimale organisasjonsformen for handelsselskapet, basert på data som estimert salg, eiendeler til det fremtidige selskapet, etc.

5

Finn potensielle leverandører og gjennomfør foreløpige forhandlinger med dem om vilkårene for samarbeid. Etter at du har mottatt data om vilkårene for levering av varer, kjøp prisene, velg leverandører som tilbyr vareleveranser til de mest gunstige betingelsene for deg.

6

Velg butikklokale for bedriften din. Forsøk å velge lokaler med billig leie hvis du planlegger å leie lokaler eller kjøpe lokaler til en gunstig pris på de stedene der potensielle kjøpere er konsentrert.

7

Øk lønnsomheten til ditt handelsselskap. Dette kan oppnås både ved å redusere kjøpesummen for varene, og ved å gjennomføre alle slags kampanjer, salg og innføring av bonussystemer. Se kontinuerlig etter nye forsyningskilder for å utvide rekkevidden.

8

Analyser etterspørselen, kompiler volumet på kjøp på en slik måte at det sikres en tilstrekkelig mengde varer på lager før neste kjøp.

Vær oppmerksom

Husk at for å kunne handle visse typer varer, kan det hende du må skaffe ytterligere tillatelser og statlige lisenser. Ikke glem å ta med kostnadene for mottakelse i forretningsplanen til handelsselskapet. Ellers vil lønnsomhetsindikatorene, størrelsen på utgifter og inntekter i dette dokumentet bli forvrengt, noe som kan føre til en uriktig vurdering av lønnsomheten i handel.

Nyttige råd

Hvis en del av produktet ikke selger godt, ikke er etterspurt av kjøperen, reduser prisen, selg det som en del av kampanjer eller rabattprogrammer. På denne måten blir du frigjort fra dårlige posisjoner og frigjør eiendeler for nye kjøp.

Anbefalt