virksomhet

Hvordan åpne en virksomhet i Tyskland

Hvordan åpne en virksomhet i Tyskland

Video: OFFICETALK "Hvordan starter og driver du din egen bedrift?" 2024, Juli

Video: OFFICETALK "Hvordan starter og driver du din egen bedrift?" 2024, Juli
Anonim

Virksomhet i Tyskland synes for mange gründere mye mer stabilt og lønnsomt enn i Russland. I tillegg blir prosessene for dens juridiske utførelse feilsøkt der mye bedre. I tillegg ønsker Tyskland velkommen til innvandring fra næringslivet, men bare hvis du investerer minst 250 000 euro i økonomien.

Image

Bruksanvisning

1

Hvis du allerede hadde erfaring med å åpne en bedrift i Russland, vil det være enkelt for deg å åpne en virksomhet i Tyskland. Algoritmen for oppdagelsen er den samme: søk etter en forretningsidé, utvikling av en forretningsplan, registrering, valg av lokaler og ansatte (om nødvendig). Gjør hva du liker og hva du gjør. I store byer i Tyskland, som i Russland, kan mye slå rot - fra en frisør til et eiendomsmeglerbyrå.

2

Husk at Tyskland støtter virksomhet, og at det ikke er noen hindringer for virksomheten som åpnes av utlendinger. Derfor, på den juridiske siden, vil du så vel som tyskerne ganske enkelt trenge å registrere et selskap - GmbH (en analog av vår LLC). Den autoriserte kapitalen er ganske stor (25 000 euro), men på registreringstidspunktet kan du bare betale halvparten og begynne å jobbe.

3

Man må huske på at det kan gå flere måneder mellom advokaters utarbeidelse av selskapsdokumenter og selve registreringen. Ved lov har disse månedene allerede rett til å gjøre forretninger. I dokumentene må du indikere at du er i en registreringsstat.

4

For å registrere et selskap trenger du også en administrerende direktør. Det kan være en person som har rett til å jobbe i Tyskland.

5

Bedriftsregistrering og innhenting av alle nødvendige lisenser i Tyskland bør skaffes av fagfolk. Det kan koste 3000-5000 euro, men det sparer deg for å måtte fordype deg i alle prosessene personlig, spesielt hvis du ikke kjenner tysk særlig godt.

6

Hvis du ikke vil starte en bedrift fra bunnen av, kan du kjøpe en ferdig tysk bedrift. Dette gjøres gjennom formidlingsbedrifter som selger virksomheter, eller direkte. Uansett hvilken måte du velger, ansett advokater til å gjennomføre en revisjon av den anskaffede virksomheten for å unngå problemer når du kjøper en gris i en rase. Å kjøpe en bedrift vil tillate deg å unngå kontant- og tidskostnadene ved å finne lokaler, utstyr, personale, reklame.

7

Å drive forretning i Tyskland vil gi deg en multivisa virksomhet. Og hvis du kan investere 250 000 euro eller mer i den tyske økonomien, vil du ha enhver sjanse til å få oppholdstillatelse.

åpne en virksomhet i Tyskland

Anbefalt