Typer aktiviteter

Slik åpner du din egen privatskole

Slik åpner du din egen privatskole

Video: OFFICETALK "Hvordan starter og driver du din egen bedrift?" 2024, Juli

Video: OFFICETALK "Hvordan starter og driver du din egen bedrift?" 2024, Juli
Anonim

Å åpne en privatskole er ikke den mest lønnsomme forretningsidéen, men nyttig. Foreldre åpner ofte privatskoler først og fremst for sine barn og sine jevnaldrende, fordi de er misfornøyd med kvaliteten på utdanning i offentlige skoler.

Image

Bruksanvisning

1

Å åpne en privatskole vil kreve en ganske stor sum penger. Disse investeringene vil gå til følgende:

1. leie av et stort, praktisk for treningslokaler.

2. reparasjon av dette rommet og skaper komfortable treningsforhold (kjøp av nødvendige møbler, utstyr).

3. lønn for lærere.

4. registrering av en juridisk enhet.

5. annonsering.

6. nettsted.

2

Hovedpoenget når man åpner en privatskole er å skaffe seg lisens for pedagogisk virksomhet. Det mottas i de statlige utdanningsledelsesorganene til de konstituerende enhetene i Den Russiske Føderasjon. For Moskva er dette Institutt for utdanning i Moskva. For å få en lisens, må du utarbeide dokumentene som er oppført på avdelingens nettsted: http://www.educom.ru/ru/works/control/licenziya/opis/index.php .

3

Hvis du ser på listen over dokumenter som må sendes inn for å få lisens, blir det klart at å åpne en privatskole er en veldig lang og arbeidskrevende prosess. Tross alt vil en lisens kun bli gitt til de som allerede har ansatte av lærere, det er et bemanningsbord, konklusjonene fra organer som er involvert i brann og sanitær-epidemiologisk overvåking, og mye mer blir samlet inn. Derfor begynner forberedelsene til å få en lisens med opprettelsen av en juridisk enhet, valg av kvalifisert personell, leie og klargjøring av lokaler for skoler, utarbeidelse av læreplaner.

4

Allerede på stadiet med å samle inn nødvendige dokumenter for å få lisens, kan du begynne å tiltrekke kunder - studenter til en privat skole. For dette vil all reklame fungere, så vel som opprettelsen av et nettsted som foreldre og elever kan lære alt om den nye skolen. Det må huskes at det viktigste kriteriet når du velger en skole for et barn selvfølgelig er hennes rykte, så det er neppe verdt å forvente at mange umiddelbart kommer til den nye skolen.

5

Til å begynne med vil jungeltelegrafen være en god reklame for din private skole - bare fortell vennene dine som har barn at du planlegger å åpne en privatskole, rekruttere de beste lærerne, se etter nye tilnærminger til læring. De kan bli de første kundene dine og skape et godt omdømme for skolen.

  • Stedet for Institutt for utdanning i Moskva.
  • dokumenter for å åpne en skole

Anbefalt