virksomhet

Slik åpner du et handelsselskap

Slik åpner du et handelsselskap

Video: Slik åpnet Allsang på Grensen 2020 2024, Juli

Video: Slik åpnet Allsang på Grensen 2020 2024, Juli
Anonim

Handel er en ganske populær type virksomhet. Hvis du bestemmer deg for å åpne et handelsselskap, er det mange materialer og tips om dette problemet. Uansett hva du handler, må du gjøre noen standardhandlinger.

Image

Bruksanvisning

1

Bestem deg for hvilken type organisasjonsaktivitet du skal ha i din handelsbedrift - om du vil jobbe som privat gründer eller organisere et aksjeselskap. Avhengig av den planlagte omsetningen, velg et skatte- og regnskapssystem. Hvis pakkeselskapets omsetning er lav, er det bedre å bruke en forenklet form for regnskap og rapportering.

2

Hvis du bestemmer deg for å jobbe i markedet som en privat gründer, vil papirarbeid og registrering ta omtrent 7-10 dager. Ved registrering av en juridisk enhet kan papirarbeid vare i en måned. Ikke glem å få en lisens for den type handelsaktivitet som selskapet ditt vil drive med.

3

Utforsk området der du ønsker å åpne ditt eget selskap; for det første er det bedre å leie en ferdig bygning. Kontakt et eiendomsmeglerfirma. Hvis du bruker tjenestene til et konsulentfirma, vil de ikke bare hjelpe deg med å finne riktig rom, men også gjennomføre en markedsføringsanalyse basert på beliggenheten.

4

Avhengig av produkttype, må du ta hensyn til sesongens faktor. Så mens salg i en dagligvarebutikk praktisk talt er uavhengig av årstiden, er denne faktoren en avgjørende faktor for en byggevarebutikk. For den mest gunstige sesongen for deg og tidsbestemte åpningen av butikken for å kunne hente inn kostnader eller deler av dem i de første månedene av salget.

5

Når du vil spare på utstyr med kommersielt utstyr, kan du kjøpe det som allerede var i drift. Den vil koste nesten to ganger billigere enn den nye, men i funksjonalitet vil den ikke være dårligere enn den. Ikke glem å kjøpe et pålitelig, brukervennlig kassaapparat av god kvalitet. Ordne for tjenesten og registrer den.

6

Hent butikkansatte, salgsdirektør, salgssjef. Hvis du selv skal levere varene, trenger du en sjåfør med bil. Finn leverandører av produkter, inngå kontrakter med dem.

7

Få tillatelse til å jobbe i SEN og Gospozhnadzor, få de aktuelle sertifikatene. Kjør en reklamekampanje og begynn å samarbeide med kunder.

Anbefalt