Bedriftskommunikasjon og etikk

Hvordan overvinne frykten for kalde anrop

Hvordan overvinne frykten for kalde anrop

Video: Inside with Brett Hawke: Gregg Troy & Jackson Leonard 2024, Juli

Video: Inside with Brett Hawke: Gregg Troy & Jackson Leonard 2024, Juli
Anonim

Kaldesamtaler er et effektivt salgsverktøy. Men er det kaldt å ringe enkelt? I dag er det mange som har frykt for kalde anrop. Han kan bli beseiret ved å følge visse regler.

Image

Kaldesamtaler til potensielle kunder er en effektiv metode for å bygge opp et kundegrunnlag, moderne salg er sjelden uten det. Dessuten er det noe av det vanskeligste. Å ringe fremmede kan føre til psykologisk ubehag og til og med ekte frykt. Denne frykten kan overvinnes gradvis. Her er noen regler som hjelper deg å gjøre dette:

Ring mye. Regel nummer 1 for å beseire frykt er handling. Ta inn mengde, ring 50, 100, 200 samtaler - så vil du se at frykten smelter med hver nye samtale.

Ring regelmessig. Ikke legg på laurbærene før mengden går over til kvalitet. En dag med vellykkede samtaler vil gå ned i avløpet hvis den neste du bestemmer deg for å slappe av. Utvikle vanen med å ringe systematisk, spesielt i begynnelsen.

Vær forberedt på å mislykkes. Det verste som kan gjøres i den enden er å freke eller legge på. Innrøm for deg selv at dette ikke er det verste som kan skje med deg og godta det før samtalen. Og husk, negativ opplevelse er også opplevelse.

Forbered et anropsskript. Ofte kalles det et manus eller tale: dette er en foreskrevet handlingsalgoritme under en samtale. For det første er typiske skript fra Internett passende, og i løpet av oppringing er det bedre å tilpasse dem til en spesifikk situasjon. Dette vil hjelpe deg med mer erfarne kolleger.

Se holdningen din. En av komponentene i en vellykket kald samtale er en selvsikker og rolig stemme. Den liggende stillingen på stolen under en samtale bidrar ikke til dette: Stemmen blir stille og uleselig. Sitt oppreist, rett skuldrene. Du kan til og med stå opp fra tid til annen.

Smile. Folk føler følelser. Det er verdt å smile, ettersom stemmen din blir mer attraktiv for andre. En hyggelig stemme forstyrrer en person selv når du snakker i telefonen. Sjekk det ut!

Kaldesamtaler: Hvordan overvinne frykt og få resultater

Anbefalt