virksomhet

Hvordan få kunder fra Internett

Hvordan få kunder fra Internett

Video: Hvordan tjene penger på nett (som HVEM SOM HELST kan gjøre) 2024, Kan

Video: Hvordan tjene penger på nett (som HVEM SOM HELST kan gjøre) 2024, Kan
Anonim

Å tiltrekke seg kunder på Internett er ikke bare mulig med standardverktøy som SEO-markedsføring og forskjellige typer reklame, men også med innholdsmarkedsføring. Dette verktøyet er bra fordi det brukes riktig, og kommuniserer effektivt informasjonen du trenger direkte til publikum, til rett tid og på rett sted. I motsetning til direkte reklame, lar den deg bygge langsiktige forhold til kunder og øke deres lojalitet.

Image

Bruksanvisning

1

Innholdsmarkedsføring er egnet for selskaper i helt forskjellige størrelser og spesialiseringer. Men det er viktig å vite virkelig hvem de virkelige og potensielle kundene dine er og hva de er interessert i. Du trenger forståelse av de virkelige fordelene med produktet eller tjenesten din. Tenk på forhånd om du er klar i praksis for å betjene flere kunder som vil komme til deg som et resultat av kampanjen.

Image

2

Bestem hvilke mål du vil oppnå. Innholdsmarkedsføring lar deg øyeblikkelig løse et ganske bredt spekter av problemer - dette er markedsføring av nettsteder ved å bruke lenker av høy kvalitet, og styrke merkevarens omdømme, og informere om fordelene med produktet, og til og med direkte salg. Men for å forstå effektiviteten, er det nødvendig å tydelig definere oppgavene som skal løses og KPI-kampanjen. Dette kan være dekningen av publikasjoner (for bildeplasseringer), antall klikk på nettstedet, konvertering til kjøp, etc.

Image

3

Etter strategien må du håndtere direkte opprettelse og distribusjon av innhold. For at kampanjen skal være effektiv, for dette stadiet er det bedre å ansette fagpersoner - internettmarkedsførere med erfaring innen innholdsmarkedsføring, tekstforfattere. Hvis det ikke er penger til en spesialist i staten, eller det ikke er faste oppgaver for ham, kan du kontakte eksterne entreprenører, spesialiserte byråer.

Image

4

Prisene på innholdsmarkedsføring er lave og rimelige selv for små bedrifter. For eksempel, for alfa-innhold, koster den første pakken 50 000 rubler (dette er faktisk et mikrobudsjett) og gir flere plasseringer. Samtidig viser det seg å være dyrere å jobbe med kanaler: ledere har allerede opprettet kontakter med nettstedene, arbeidserfaring og bekreftede forfattere. Med samme kildedata vil de gi mer målrettede utganger.

Image

5

Sørg for å analysere resultatene etter kampanjen. Tenk på deres suksess og fremtidige plasseringer som vil utvikle suksess eller være målrettet mot andre målgrupper. Vellykket innhold vil lede kunder og deretter, når potensielle kunder vil finne langpubliserte publikasjoner på Internett. Jo mer populært nettstedet er, desto mer betydelig blir denne forsinkede effekten.

Image

Anbefalt