Forretningsstyring

Hvordan markedsføre et produkt på markedet

Hvordan markedsføre et produkt på markedet

Video: Anlægsingeniør stortrives med markedsføring af tech-produkt 2024, Juli

Video: Anlægsingeniør stortrives med markedsføring af tech-produkt 2024, Juli
Anonim

For effektiv markedsføring av varer på markedet er det nødvendig å gjennomføre en serie markedsundersøkelser. Og du bør begynne med å bestemme tilstanden i bransjen det foreslåtte produktet tilhører, samt segmentere nisjen.

Image

Du trenger det

produkt, promoteringsplan, datamaskin

Bruksanvisning

1

Utforsk markedet der du har tenkt å jobbe. En av de enkleste måtene er å kjøpe en ferdig markedsføringsundersøkelse. Hvis budsjettet ditt er begrenset, kan du undersøke teamet ditt. To metoder er best egnet. Overvåking - studiet av industri og næringsmedier, som kan inneholde analytisk materiale. Ekspertundersøkelse - samtaler med ledende bransjeaktører som ikke er direkte konkurrenter.

2

Analyser lignende produkter så vel som produkter som oppfyller lignende behov. For analyse er det nødvendig med lister over kvaliteter, både gunstige og ikke bidrar til høyt salg. Når du kjenner styrkene og svakhetene til direkte konkurrenter, er det lettere å utarbeide en effektiv plan for å markedsføre produktet på markedet.

3

Lag en komplett liste over produktspesifikasjoner som du har tenkt å markedsføre. Ikke glem USP (en unik selgerproposisjon, det vil si kvaliteter som er unike for produktet ditt). Bind hver av de positive egenskapene til alle grunnleggende behov hos kundene. Dermed vil du motta et svar på spørsmålet om målene for å påvirke målgruppens bevissthet.

4

Utvikle måter å formidle nødvendig informasjon på. Bestem hvilke kommunikasjonsmidler som er aktuelle for produktet som markedsføres. Annonsering, PR, viral markedsføring, cross-marketing - du kan bruke disse verktøyene sammen, eller du kan bruke dem individuelt.

5

Godkjenn markedsføringsplanen, som skal gjenspeile alle handlingene som er nødvendige for promotering. Skissere utvalget av medier som er målrettet av målgruppen. Finn ut kostnadene for annonseringsmateriell. Lag en budsjettplan. Utvikle informasjonsmessige anledninger som du vil skrive pressemeldinger for gratis innlegg på nyheter og andre online ressurser.

6

Lag et nettsted. Ideelt sett bør dette ikke være et visittkortsted for din bedrift, men en ressurs dedikert til produkter. Innholdsannonsering er til stor fordel, ved hjelp av det det også er mulig å lykkes med å markedsføre et produkt på markedet.

Vær oppmerksom

Når du markedsfører et produkt, er det viktig å tydelig skissere forbrukergruppen. Ellers vil målgruppen være for uskarp, noe som vil gjøre promotering vanskelig.

Nyttige råd

Markedsfør et produkt ved å utforske konkurransefortrinnene på forhånd. Folk vil vinne.

Anbefalt