Typer aktiviteter

Hvordan opprette en byggeorganisasjon

Hvordan opprette en byggeorganisasjon

Video: Hvordan lage video av en Powerpoint presentasjon på Microsoft Stream 2024, Juli

Video: Hvordan lage video av en Powerpoint presentasjon på Microsoft Stream 2024, Juli
Anonim

Markedet for bygging og etterbehandlingstjenester utvides stadig. Bygging er en av de mest etterspurte jobbene som en moderne forbruker trenger. I denne forbindelse er denne virksomheten ganske lovende og lønnsom, mange gründere starter med den.

Image

Bruksanvisning

1

For å åpne en byggeorganisasjon, må du først registrere en juridisk enhet. For å gjøre dette, må du sende inn en registreringspakke til registreringsmyndigheten: - en søknad, - konstituerende dokumenter, - en kvittering for betaling av statsavgiften for registrering av en juridisk enhet, - et sertifikat for åpning av en sparekonto hvis du planlegger å opprette et aksjeselskap.

2

Når du passerer pakken med dokumenter for registrering, får du en kvittering i kvitteringen. Etter fem dager, nemlig hvor lenge registreringen av en juridisk enhet varer, kan du få et sertifikat for statsregistrering. I samme skattemyndighet vil du få utstedt et sertifikat for skatteregistrering.

3

Siden 2010 er ikke byggevirksomhet lisensiert. I samsvar med loven kan imidlertid selskaper med godkjenning av en selvregulerende organisasjon (SRO) utføre bygging av eiendommer. For å være med i en slik organisasjon må du gi en pakke med inngående dokumenter og en erklæring. Begrepet for behandling av søknaden er 30 virkedager.

4

Husk at byggevirksomheten krever et høyt faglig nivå av arbeidere. Hver detalj vil være viktig for image og utvikling av din bedrift, fordi den beste annonseringen av arbeidet ditt er å motta positive tilbakemeldinger fra kunder som vil hjelpe deg å finne nye kunder. Hvis du har tenkt å ansette utbyggere fra SNG-landene, men vær oppmerksom på at de må være riktig registrert i migrasjonstjenesten.

5

Inngå avtaler med leverandører av byggevarer på grunnlag av løpende samarbeid. I dette tilfellet vil du motta rabatter, en akseptabel pris for materialer eller en prosentandel av salget. Velg leverandører med et bredt spekter av byggematerialer, høy kvalitet og leveringstjenester for å redusere transportkostnadene.

6

Konkurransen i byggemarkedet er ganske høy. For raskt å komme inn i markedet, må et byggefirma tilby moderne teknologier og nye byggematerialer. Konstant analyse av dette markedet vil tillate deg å holde tritt med tidene.

Anbefalt