virksomhet

Hvordan tjene penger på kjøtt

Hvordan tjene penger på kjøtt

Video: Video 45 Norsk uttale KJ-LYD: KJØTT - KYLLING - KINO - TJENE - KEITETE?? 2024, Juli

Video: Video 45 Norsk uttale KJ-LYD: KJØTT - KYLLING - KINO - TJENE - KEITETE?? 2024, Juli
Anonim

Vegetarianere gleder seg: kjøtt, til tross for klare instruksjoner fra toppen, fortsetter å stige i pris. For prisen som statsministeren anbefaler, kan du kjøpe kjøtt bare i naturlige markeder eller direkte fra produsenter. Det som ingen av åpenbare grunner har det travelt med, så dette produktet får bare poeng i verdi. Er det en reell mulighet til å tjene penger på kjøtt?

Image

Bruksanvisning

1

Organiser en gård. Dokumenter vil kreve et minimum, alle mulige problemer begynner senere. Imidlertid eksisterer ikke et eneste lønnsomt foretak uten gode innledende investeringer. Og hvis du ikke stiler på gode arbeidere og spesialister, vil husholdningen din fungere som smurt.

2

Finn gode leverandører. Landbruks- og distriktsadministrasjonen vil kunne hjelpe deg med dette. Hvis du er heldig nok til å finne et felles språk med lederne, er alle de beste bestillingene for levering av kjøtt ditt. Mange av dem er virkelig syke av landsbyen, og gjennomførbar hjelp i landbruksarbeid som kommer fra deg, etter det vil lønne seg kjekt.

3

Inngå avtaler med behandlingsbedrifter. Mange selskaper, selv med liten kapasitet, lider ofte av mangel på råvarer og pålitelige leverandører.

4

Inngå avtaler med butikker og supermarkeder. Vanligvis er de ganske villige til å hjelpe nybegynnere. Dessuten, hvis butikken allerede har tillatelse til å selge kjøtt, er du frigjort for overdreven papirarbeid.

5

Begynn å selge kjøtt selv i bymarkedet som produsent. For å gjøre dette, utstyr et lite verksted for primærbehandling og et kjøleenhet. Enig med markedsadministrasjonen for å jobbe som produsent. Hvis dokumentene for kjøttet ditt er i orden (fra distriktsveterinærtjenesten og SES), og du følger prispolitikken, kan du virkelig etablere salg.

6

Lei selgere eller handle selv. For å gjøre dette, må du besøke SES igjen, samt ta en lisens for å distribuere matvarer og en handelstillatelse i byadministrasjonen der du skal handle med Komiteen for beskyttelse av forbrukerrettigheter. Og selvfølgelig å registrere skalaer og KKM i skatteinspeksjon.

7

Delta i levering av kjøtt fra produsenter til prosessanlegg og markeder. Selvfølgelig, i dette markedet, som i alle andre i vår tid, brukes noen ganger lover som er langt fra klassiske økonomiske teorier, så du må først være en tjener for ikke engang to, men tre mestere: markedet (eller bedriften) som du konkluderte med leveranseavtale, andre kjøttkjøpere og landsbyadministrasjonen. Forsøk imidlertid å gradvis bringe prisen (den er vanligvis veldig lav) til den ekte. Inntektene dine vil ikke bli påvirket av dette, siden antallet leverandører som vil selge kjøtt til en bedre pris vil øke. Hovedsaken er å være ærlig med alle.

Anbefalt