andre

Normer og regler for utforming av objekter

Normer og regler for utforming av objekter
Anonim

I prosessen med å utarbeide ulike prosjekter, i arbeider relatert til bygging av anlegg, må SNiP på fundamenter og fundamenter for øvrig overholdes, gyldig i tjuefire år, fra 1988.

Image

Disse reglene styrer arbeid, passering av arbeidsprosessen, samt visse nyanser knyttet til geodetiske undersøkelser. I tillegg må hvert anlegg overholde brannsikkerhetsforskrifter.

Alle fasiliteter må være i samsvar med godkjent design. Materialer som brukes i byggeprosessen må også være i samsvar med gjeldende regelverk om dette emnet. Selvfølgelig kan du bruke andre byggematerialer, men i dette tilfellet kreves det tillatelse fra byggherren og kunden til byggeprosjektet.

For å utføre arbeid av en skjult type, må det utarbeides en passende handling, der arbeidsmetoder, nyanser forbundet med kontroll, for eksempel mulige avvik fra spesifikke indikatorer er foreskrevet. I tillegg inneholder SNiP instruksjoner om rekkefølgen på bygging av anlegg som kunstig vannreduksjon er nødvendig for. Det er informasjon om implementering av dreneringssystem, installasjon av dreneringssystemer, senking av avløp, andre data.

I seksjonen som beskriver fundamentet, bør det være parametere for utsparinger som visse strukturelle elementer passer inn i. Indikasjoner er gitt knyttet til organisering av drenering, drivende hauger og vanntetting. I utsparinger skal det være nok rom for arbeid for utbyggere som drar der nede. Prosjekteringsdokumentasjonen skal gjenspeile jordparametrene.

Anbefalt