andre

Hva gjør jeg hvis en rullestol blir punktert?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør jeg hvis en rullestol blir punktert?

Video: Hva gjør jeg når dekket punkterer? 2024, Juli

Video: Hva gjør jeg når dekket punkterer? 2024, Juli
Anonim

En barnevogn med oppblåsbare hjul har selvfølgelig betydelige fordeler, men også betydelige ulemper, hvorav den ene er en punktering av hjulet. Dette problemet er ganske vanlig og ubehagelig, og det skjer alltid, som flaks ville ha det, i det mest uhensiktsmessige øyeblikk!

Image

Hvordan og hvor du skal reparere et hjul

Hvis hjulet til en barnevogn er punktert, må du øyeblikkelig henvende deg til alle dekkstjenester der du vil reparere eller skifte ut hjulet. Du kan også komme til sportsbutikken med dette spørsmålet, de vil også enkelt fikse problemet ditt der. Hvis de i en sportsbutikk selger sykler, kan de også hjelpe med barnevogn, fordi dekk og kameraer fra barnesykler ofte kjøpes til barnevognen. Det anbefales selvsagt å ikke sykle med rullestol med punktert hjul, med mindre du kommer til nærmeste reparasjonssted.

Du kan også stikke et punktert kamera hjemme. Det er bedre at en mann gjør dette; en kvinne med et barn har allerede mange tilfeller. Ta problemhjulet, fjern dekket fra det. Fordyp kameraet i et basseng med vann og se hvor boblene går - dette er stikkstedet. Det kan forsegles ved å påføre en lapp forsiktig fra et lite stykke av det gamle kameraet. Etter at du har limt det på et sterkt lim, senker du kameraet tilbake i vann for å forsikre deg om at du har reparert kameraet ordentlig. Hvis punkteringer skjer regelmessig, bør du tenke på det, kanskje du bør bytte dekk, de har en tendens til å bli slitte. Det anbefales selvfølgelig å være mer forsiktig og ikke gå med barnevognen langs ødelagte veier.

Sørg for å kjøpe en pumpe. Men ikke en sykkel, du kan ikke pumpe hjulet med høy kvalitet, men en liten fot bilpumpe. Og hvis du kjøpte en sykkel, så kjøp en slange til en bilpumpe til den. Faktum er at fra tid til annen tømmes vognen for vognen, og de må pumpes opp, hvis du alltid trenger å gå til en dekkbutikk eller en sportsbutikk for dette, så kan du gå i stykker, for selvfølgelig er alle disse tjenestene betalt. Sett forresten pumpen i pallen til vognen og ta den med deg en tur, hvis hjulet er punktert, kan det blåses opp for å bringe vognen til reparasjonsstedet uten problemer.

Anbefalt