Typer aktiviteter

Slik åpner du en biljardklubb

Slik åpner du en biljardklubb

Video: Slik åpnet Allsang på Grensen 2020 2024, Juli

Video: Slik åpnet Allsang på Grensen 2020 2024, Juli
Anonim

En biljardklubb er en lønnsom og lovende virksomhet, men den krever en solid startkapital. Når du har de nødvendige økonomiske ressursene, kan du stole på at han om et år eller to vil begynne å gi deg inntekt. Først må du imidlertid utvikle en forretningsplan og tenke gjennom alle detaljene.

Image

Du trenger det

  • - direktør;

  • - regnskapsfører;

  • - ledere - skiftledere;

  • - bartendere;

  • - servitører;

  • - markører;

  • - rengjøringsmidler;

  • - sikkerhetsoffiserer.

Bruksanvisning

1

Du må begynne med registreringen av en juridisk enhet. Etter å ha mottatt de nødvendige dokumentene, kan du gå videre til neste trinn.

2

Bestem deg for konseptet om klubben. Som regel er det tre hovedtyper av biljardklubber. Dette er kommersielle etablissementer for massene, der biljard er et middel til å tilbringe fritid, idrettsklubber, hvor profesjonelle spillere kommer, og eliteklubber, der kundene i tillegg til å spille biljard får eksklusive tjenester.

3

Klubblokalene må være minst 400 kvadratmeter. De fleste vil bli okkupert av biljardbord. De må ordnes på en slik måte at de ikke hemmer besøkende bevegelser. Forvent at hvert bord vil okkupere rundt 40 kvadratmeter.

4

I tillegg til biljardbord, trenger du bord for besøkende som vil bestille mat, en bar, sofaer og lenestoler designet for at spillerne skal slappe av. Det er nødvendig å ta et visst rom under kjøkkenet og baren.

5

De mest populære og populære spillene i biljardklubber er bassenget og den russiske pyramiden. I enkeltklubber er det bord for snooker og kanon.

6

Når det gjelder størrelsen på bordene, for den russiske pyramiden bør de være minst 10 fot, for bassenget - minst 8. Bord av mindre størrelse er ikke praktisk å spille.

7

Antall bord avhenger av konseptet til klubben. For en kommersiell institusjon vil forholdet 50:50 være optimalt, i en sportsklubb er det bedre å installere flere bord for den russiske pyramiden, omtrent 40:60, og i en eliteklubb må russiske bord være i flertall. Klienter av eliteklubber foretrekker den russiske pyramiden.

8

En viktig rolle i arbeidet med biljardklubben spilles av markøren - klubbens leder, som betjener kunder og er ansvarlig for reparasjon av utstyr. Markøren må kjenne perfekt alle spillereglene og løse konflikter mellom spillerne. Uprofesjonell markør kan forårsake stor skade på omdømmet til klubben.

9

Noen biljardklubber er åpne døgnet rundt. Imidlertid er de fleste åpne fra 12.00 til 06.00. Dette er det beste alternativet. Innflytting avhenger av tiden på døgnet. Hundre prosent belastning skjer på kveldstid. Resten av tiden, fra 50 til 80% av bordene er tomme. I denne forbindelse etablerer mange klubber en tariffplan - minimum, gjennomsnitt og maksimum. Minstetariffen er gyldig på de laveste travle timene (fra 3 til 6 om morgenen), gjennomsnittet - på dagtid, og etter kl. 19.00 er den maksimale taksten satt.

10

Kjøkkenet til en vanlig klubb inkluderer vanligvis kjøttretter, salater, brennevin, juice, vann, te og kaffe. Menyen med eliteinstitusjoner utmerker seg med raffinerte retter.

11

Den nye biljardklubben trenger reklame. Dette kan være reklame på Internett, i trykte medier, etc. Med riktig reklamekampanje vil klubbdeltakelsen nå sitt maksimale nivå innen tre måneder.

12

Beløpet som kreves for å åpne en biljardklubb varierer fra 1, 5 millioner rubler til 7-8 millioner.

Vær oppmerksom

Tillatelsene for å åpne en biljardklubb er ikke forskjellig fra dokumentasjonen for å åpne en bar, kafé eller restaurant.

Biljardbord trenger ikke lisensiering.

hvordan du åpner biljardrommet ditt

Anbefalt