Typer aktiviteter

Hvordan åpne en magisk salong

Hvordan åpne en magisk salong

Video: Diana in her new princess room & the magic suitcase 2024, Juli

Video: Diana in her new princess room & the magic suitcase 2024, Juli
Anonim

Til tross for den dynamiske utviklingen av vitenskapen og en økning i utdanningsnivået til mennesker, er det alltid en betydelig prosentandel av dem som oppriktig tror på trolldom og spådommer. Lekmannens ønske om å se inn i den ukjente verden vil neppe forsvinne de kommende årene. Derfor vil enhver virksomhet relatert til magi alltid være etterspurt.

Image

Du trenger det

  • - lokaler;

  • - penger;

  • - attributter til magi.

Bruksanvisning

1

Bestem deg for plasseringen av hytta. I strategien din bør du bygge videre på de grunnleggende ferdighetene og talentene du enten eller dine fremtidige ansatte besitter. Du kan fokusere på psykologisk hjelp, hypnose: i dette tilfellet vil institusjonen din være mindre partisk av publikum. Imidlertid er det i dag mange potensielle kunder som villig tror på kjærlighetsformler, spådommer, spådommer.

2

Registrer ditt eget selskap. Magic faller ikke inn under noen klassifisering av regulerende instanser, så du må angi en annen type tjeneste, for eksempel rådgivning eller psykologisk assistanse. Hvis aktivitetene dine påvirker helsen til pasienter, trenger du lisens.

3

Finn et rom til salongen. For kunder er det nok å organisere en hall eller et mottaksrom, et bad, et kontor for arbeid. Når det gjelder interiørdekorasjonen, ikke gjør en vanlig feil, og gjør den til et illevarslende og ubehagelig sted. Fjern billig og ikke-nødvendig tilbehør. Foretrekker behersket design, dempede toner, komfortable møbler. For å skape den rette atmosfæren, trenger du bare noen få interessante plakater på veggene, en aromatisk lampe, samt verktøy og gjenstander som er nødvendige for direkte arbeid (bøker, kort, lys).

4

Fokuser på profesjonaliteten og effektiviteten i arbeidet ditt. I en virksomhet relatert til magi og helbredelse er det veldig enkelt å lure folk, siden hoveddelen av kundene dine er overtroiske, antydelige, drevne mennesker. Likevel skal spesialistene dine virkelig hjelpe alle som søker. Hvis du ikke selv har de aktuelle talentene, ansetter du personer med evne til ekstrasensorisk oppfatning, spådommer, palmistry, hypnosis. Spesialister på den magiske salongen skal være utmerkede psykologer, analytikere og også ha god livserfaring.

Anbefalt