Typer aktiviteter

Slik åpner du din datingklubb

Slik åpner du din datingklubb

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, Juli

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, Juli
Anonim

Hvis du er en omgjengelig person, godt kjent med mennesker, deres forhold og ønsker å starte sin egen virksomhet, kan du begynne å åpne en datingklubb. For mange er bekjentskapelse et reelt problem, og i den moderne livsrytmen er det praktisk talt ikke tid til møter og datoer.

Image

Bruksanvisning

1

For å åpne en datingklubb, må du først og fremst se etter et rom hvor du vil møte kunder. Det kan være en leid eller egen leilighet eller kontor. Selvfølgelig vil leie en leilighet koste mindre enn et kontor, og situasjonen i den er mer gunstig for kommunikasjon. Lei en ett eller to roms leilighet. Dette vil være ganske nok for klubben din. Gjør pynt, kjøp møbler. Skap en koselig, tillitsfull atmosfære for dine fremtidige kunder.

2

Det vil ikke være overflødig å organisere en godbit. Te, kaffe, mineralvann - alt dette kan være nødvendig når du kommuniserer med besøkende til klubben din. Tross alt vil suksessen til bedriften din avhenge av kvaliteten på kommunikasjonen med kundene og hvor reell hjelpen din vil være. Og en uformell atmosfære med en kopp te eller kaffe vil hjelpe folk til å åpne seg raskere, noe som betyr at du bedre vil kjenne personen.

3

Lag et filskap. For å gjøre dette, annonser i en avis, radio, fjernsyn eller legg den ut på Internett. Ikke mindre effektivt er det å legge ut kunngjøringer på verandaene eller legge ut brosjyrer i boksene til boligbygg. Tro meg, de som vil finne en livspartner, vil definitivt være det. Det viktigste, ikke glem å oppgi i annonsetelefonen og adressen du kan kontakte. Du kan ordne en kortfil i form av et album, hvor grunnleggende informasjon blir samlet inn for hver klient: foto, fødselsdato, vaner, etc. Du kan gruppere mapper i et filskap på forskjellige måter: etter alder, interesser, kjønn.

4

For at datingklubben skal arbeide i full styrke, ansett 1-2 assistenter. De kan takle telefonsamtaler, dannelse og design av arkivskap. Mens du snakker med en klient, vil assistenten svare på samtalen eller kontakte en annen besøkende.

5

Når det gjelder betaling for tjenester, kan du ta et visst beløp for å motta et spørreskjema fra hver klient. For hvert organiserte møte er det verdt å ta en ekstra avgift. Samtidig kan han betale som en person i dobbel størrelse eller hver like. Tjenestene til klubben din kan omfatte ikke bare valg av andre omgang, men også leting etter en reisefølge for reiser, en følgesvenn for en tur, etc.

hva du skal kalle en datingklubb

Anbefalt