Typer aktiviteter

Slik åpner du butikken din i landsbyen

Slik åpner du butikken din i landsbyen

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, Juli

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, Juli
Anonim

Har du bestemt deg for å åpne en butikk i en av landsbyene i din region? Uansett hva du skal handle, er det viktig å vite at enhver virksomhet i landsbyen er forbundet med spesifikke vanskeligheter som enhver gründer som ikke bare bryr seg om sin egen fordel, men også om landsbyboernes behov, kan overvinne den.

Image

Bruksanvisning

1

Vurdere mulighetene for virksomheten din. For å gjøre dette, kan du studere varemarkedet i området i regionen der du planlegger å åpne en butikk. Tenk på om ditt handelsselskap kun vil samarbeide med sentraliserte leverandører eller om du planlegger å handle med anskaffelse av varer fra lokalbefolkningen (andelshandel). Så for eksempel kan du kjøpe landbruksprodukter fra lokale innbyggere med det formål å videreutvikle dem (for eksempel geitemelk, som er veldig etterspurt blant innbyggerne). I dette tilfellet må du inngå avtaler med behandlingsbedrifter og om mulig sikre uavbrutt levering av produkter.

2

Velg et nettsted for fremtidens butikk. Kjøp en tomt med verktøy, som i landlige områder kan det ganske enkelt ikke være nok kapasitet for tilkoblingen din hvis du kjøper en tomt uten gass, vann og strøm.

3

Du kan bygge en butikk fra bunnen av, eller du kan inngå en avtale med den lokale administrasjonen om å leie noen tom plass, som dessverre nå er mye i russiske landsbyer. Ikke okkuperer et uautorisert tomt hus. For det første kan det være privateid, og for det andre kan reaksjonen fra lokale innbyggere på dine inngrep være uforutsigbar, selv om du er født og oppvokst i denne landsbyen.

4

Hvis du tok en tomt for videre bygging, må du ta kontakt med matrikkeltjenesten for å endre Unified State Register og utarbeide et nytt matrikkelpass. Etter bygging, ta kontakt med BTI og få et sertifikat for teknisk varelager for lokalene. Få positive konklusjoner i sanitær og epidemiologisk overvåkning og brannbeskyttelse (kan utstedes på design- og byggetrinn av huset).

5

Du kan også organisere en mobilbutikk for landsbyen. Dette er et ganske lønnsomt foretak, spesielt i sommersesongen, når mange innbyggere kommer til å hvile på landsbygda. Tilby dem og lokalbefolkningen de varene du bare kan kjøpe i en stor landsby. For å gjøre dette, må du utstede en IP og en helsebok (i tilfelle salg av dagligvareprodukter) og leie eller kjøpe en lastebil.

Anbefalt