upopulær

Slik selger du en tur

Slik selger du en tur

Video: Slik lager du wok på tur I Christers sommertips KIWI 2024, Juli

Video: Slik lager du wok på tur I Christers sommertips KIWI 2024, Juli
Anonim

I arbeidet med en reisebyråsjef er det viktigste å kunne finne en tilnærming til klienten og jobbe utelukkende på bakgrunn av hans ønsker. De viktigste egenskapene han må utvikle i seg selv er tålmodighet, tilbakeholdenhet, forståelse og evnen til å jobbe med innvendinger. Ideelt sett skulle de ikke være det, men klienten er annerledes for kunden, og for å selge turen må du se etter og finne den perfekte balansen mellom de tilgjengelige turene og klientens ønsker.

Image

Bruksanvisning

1

Den viktigste regelen er lytting. Vær så vennlig som mulig, husk at jo bedre forholdet mellom deg og kundene er, jo lettere vil det være for deg å overbevise dem om utsiktene til retningen du vil velge.

2

Skriv nøye ned alle krav og ønsker fra klienten. I tilfelle innvendinger vil de komme til nytte for å håndtere mulige vanskeligheter som kan oppstå når du jobber med en klient. Husk at jo mer nøye du er på dette stadiet, jo lettere vil det være for deg å jobbe videre med denne klienten.

3

Analyser de tilgjengelige turene. Velg opptil fire alternativer og tilbud dem til kunden din. Av disse fire skal to være en av de som er prioritert for ditt selskap. Arbeid med kundeinnvendinger ved å bruke en ønskeliste. Hvis klienten ikke kan bli overbevist, fortvil ikke - fortell ham at i landet der han reiser, er situasjonen turbulent, og du personlig vil ikke gi råd om å dra dit.

4

Hvis til og med dette ikke fungerer, selg kunden turen som han ønsket å kjøpe innledningsvis. Det viktigste er å etablere forbindelser med klienten, gjøre ham permanent fra en engang, og så i fremtiden vil han lytte til deg oftere.

Nyttige råd

Smil!

hvordan du kan jobbe på turneen i 2019

Anbefalt