Forretningsstyring

Slik selger du undertøy

Slik selger du undertøy

Video: HVORDAN SELGE TRUSER? 2024, Juli

Video: HVORDAN SELGE TRUSER? 2024, Juli
Anonim

Virksomheten knyttet til undertøy kan kalles en av de mest lovende. Endringer i design og stiler kan ikke kalles raske, sesongfaktoren påvirkes nesten ikke av salg - alt dette gjør en slik virksomhet veldig attraktiv.

Image

Du trenger det

  • - butikklokaler

  • - startkapital

Bruksanvisning

1

Når du åpner en undertøybutikk, kommer posisjonering og beliggenhet i forgrunnen. Før du starter en slik virksomhet, må du huske å bestemme målgruppen ved å utføre foreløpig markedsundersøkelse. Du kan finne at det i det valgte området ikke er nok butikker med stort lin, eller omvendt med luksuriøse, dyre modeller.

Avhengig av plasseringen, må du være oppmerksom på utformingen av handelsområdet. Hvis du åpner en undertøybutikk under en franchise av et kjent merke, vil leverandøren sikkert gi deg handelsutstyr og gi anbefalinger om utformingen av butikken. Uansett må du skape en hyggelig, attraktiv atmosfære. Velg pastellfarger, klare linjer, de mest praktiske og rimelige parentesene for designen din, sett en sofa (ofte ledsages kvinner av kameratene som vil slappe av), slå på hyggelig musikk.

2

I undertøybutikken er garderober ikke bare obligatoriske. Det er viktig å jobbe med funksjonaliteten deres i detalj, siden for varer av denne spesifisiteten er montering den avgjørende faktoren for å ta en kjøpsbeslutning.

Mange kvinner opplever ubehag og motvilje fra at noen ser dem nakne. Forsikre deg derfor om at hytta er lukket helt med en tykk gardin eller en dør med en enkel lås. I førerhuset, installer et speil, legg et mykt rent teppe, nattbord eller hylle for en bag, samt et tilstrekkelig antall kroker og kleshengere, fordi kjøperen må kle av seg helt. Plasser engangsviske servietter og legg en beholder med våtservietter.

Sørg for å jobbe med bakgrunnsbelysningen. For sterkt eller gulaktig lys kan visuelt understreke ufullkommenheter i kroppen som en kvinne ikke engang har lagt merke til før. Lyset skal være litt dempet og diffusert for å jevne ut mindre ufullkommenheter, og lampene skal plasseres bak.

Salgsassistenten skal alltid være klar på garderoben for å skifte modeller, fordi det ikke er sannsynlig at kjøperen kan komme inn i handelsgulvet.

3

Når du velger et utvalg, ikke fokuser bare på undertøy. Tillat 20-30% for relaterte produkter. Å selge utelukkende undertøy er kanskje ikke så kostnadseffektivt. Avhengig av området, legg inn badekåper, peignoirs, badetøy, strømper, korsetter, duftlys, kroppslotion. Forresten, stearinlys, puter, smykker, silke peignoirs er perfekte for vindusdressing: du kan bruke dem til å skape en interessant komposisjon.

Du kan ta deler av plassen til undertøy for menn. Hvis varene til menn er i sortimentet ditt, må du huske å merke det på vinduet, for eksempel ved å plassere en mannequin. Ellers vil det sterkere kjønn omgå butikken din.

Vær oppmerksom

Dessverre kan dyre undertøy bli gjenstand for tyveri: ethvert element passer selv i lommen. Med en stor strøm av kunder er det ganske vanskelig å kontrollere. Få et lager for din butikk for å installere beskyttelsesmerker (alarmer), som blir fjernet i kassen.

Nyttige råd

Forsikre deg om at undertøy har beskyttende hygieniske filmer. Som regel er de til stede i de fleste merker, men de kommer ofte av under mange montering

  • Artikkel om salg av undertøy (Eng.)
  • montering rom for undertøy

Anbefalt