virksomhet

Hvordan tjene penger uten oppstartskapital

Hvordan tjene penger uten oppstartskapital
Anonim

Det antas at det er umulig å tjene penger uten oppstartskapital, med mindre du jobber for noen andre. Hva om din drøm er å opprette en virksomhet, og ikke i det hele tatt fungere i henhold til din spesialitet? Mange mennesker over hele verden har gjort det umulige - de opprettet en virksomhet uten oppstartskapital og tjente penger på det.

Image

Bruksanvisning

1

Å starte en virksomhet uten oppstartskapital i seg selv bærer et positivt poeng: du vil ikke tape noe. Maksimumet som kan skje dårlig - du vil ikke tjene noe. I følge statistikk (både russisk og internasjonal) overlever bare 10 av 100 åpne små foretak, forutsatt at alle disse virksomhetene ble åpnet med innledende investeringer (og ofte ganske store!), Dette betyr at 90 av 100 gründere rett og slett tapte ganske mye store mengder penger.

2

Spørsmålet oppstår - hvordan tjene penger uten startkapital? Hva kan åpnes? De første typene virksomheter som kommer til tankene er butikker, spisesteder, etc. For å åpne dem vil det være behov for penger, fordi vi her trenger lokaler, utstyr og arbeidere … Vi ser imidlertid ofte ikke at penger kan tjenes på andre måter.

3

En populær type virksomhet uten investeringer er opprettelse, markedsføring og design av nettsteder. Alt som en gründer trenger er en datamaskin (bærbar PC) med visse programmer. Et kontor er ikke nødvendig for å motta bestillinger og møter med kunder, fordi dette kan skje via Internett eller på kundens kontor. Med de rette ferdighetene, kan du jobbe selv, og hvis du ikke har ferdighetene, kan du ansette folk som vil jobbe hjemmefra og ta oppgaver fra deg. Betaling - etter endt arbeid.

4

Andre virksomheter, for eksempel oversettelsesbyråer, reklamebyråer, kan jobbe på samme måte. En enda bedre ide om en virksomhet uten oppstartskapital er å opprette et nettsted som selger en viss type tjeneste. Et godt eksempel var nettstedet, og forente veiledere i Moskva - www.repetitor.ru . Essensen i denne virksomheten var at de som ønsket å studere og veiledere ble registrert på nettstedet, og eieren av nettstedet valgte en veileder for studenten, og for disse tjenestene tok beløpet for kostnaden for den første leksjonen til denne veilederen med studenten. Det er klart, lignende ordninger fungerer og ikke bare i tilfeller med veiledere og studenter. Det eneste mulige avfallet er opprettelsen av nettstedet.

5

Den andre formuen etter penger er dating, kommunikasjon, kundebase. Det er mye lettere for alle som har skaffet seg faste kunder å starte en hvilken som helst virksomhet. Hvis du for eksempel jobbet lenge i samme felt og skaffet deg faste kunder, kan du ta disse samme kundene bort. Og det kan være nesten hvilket som helst felt - fra de samme nettstedene til rettsvitenskap. I tillegg vil folk som kjenner deg sannsynligvis avtale å gi deg en forskudd, som vil hjelpe deg med å kjøpe dette eller det aktuelle produktet, gi en tjeneste - avhengig av hva du trenger.

6

Likevel er det nødvendig å legge til at du vil trenge litt penger for å starte en bedrift i 99% av tilfellene. Dette vil imidlertid ikke være startkapital, men kostnadene for å anskaffe utstyret som er nødvendig for arbeidet ditt (bærbar PC, nettstedsopprettelse). I tillegg må virksomheten før eller senere registreres, og det er best å gjøre det før. I tillegg er det verdt å ha penger til uforutsette utgifter. Imidlertid, mest sannsynlig, kan dette være små beløp - opptil 3000 dollar.

Relatert artikkel

Hvordan tjene mamma på barsel

Anbefalt