Forretningsstyring

Hvordan promotere et magasin

Hvordan promotere et magasin

Video: Lyddæmpere til rifler - Se hvordan lyddæmpere fungerer og hvor meget de larmer 2024, Juli

Video: Lyddæmpere til rifler - Se hvordan lyddæmpere fungerer og hvor meget de larmer 2024, Juli
Anonim

For de fleste magasiner er annonsering den viktigste inntektskilden, mens det direkte avhenger av magasinets popularitet og geografi. Det viser seg at for å øke inntektene til bladet, er det nødvendig å øke populariteten blant kundene og øke berømmelsen. For å markedsføre magasinet er det nok å bruke noen få enkle triks.

Image

Bruksanvisning

1

Bruk annonser på radio og TV. Jo mer bladet blir hørt, jo flere vil ta hensyn til det når de velger et magasin. Det er mulig at de også vil være interessert i bestemte temaer i bladet ditt, og de vil se etter det på grunn av dette. Jo mer de spør om bladet, desto flere volum vil distributører kunne kjøpe fra deg - avisboder og andre trykkerier.

2

Arbeid med folkemengdene dine. For eksempel, hvis målgruppen din er små mødre, må du legge igjen bunker med magasiner i fødselsklinikker og barneklinikker som gratis prøver, slik at kundene dine kan gjøre seg kjent med dem og gjøre deres valg til din fordel.

3

Bruk nettstedet og sosiale nettverk. Publiser deler av artikler eller et magasin i det offentlige domene på nettstedet med duplisering i et sosialt nettverk. I dette tilfellet er oppgaven din å interessere den potensielle klienten med innholdet i magasinet.

4

I tilfelle du publiserer et spesialmagasin relatert til for eksempel bygging, arbeid med juridiske personer. Ring kaldt både med sikte på å tilby en annonse, og med tilbudet om å få en gratis prøve for gjennomgang. Jo mer aktive lederne dine er, jo mer vil bladet bli kjent.

Anbefalt